Поділитись:

Пріорін: ефективний помічник при випадінні волосся*

Середа, 19 липня 2023, 12:06
Пріорін: ефективний помічник при випадінні волосся*

Випадіння волосся – дуже поширена проблема серед жінок. І часто причиною такого порушення стає гормональний дисбаланс. Річ у тому, що рівень деяких біологічно активних речовин і стан волосся тісно взаємопов'язані.

Внаслідок впливу таких факторів, як стреси, прийом ліків, вагітність та пологи, часто виникають гормональні стрибки, які призводять до зміни структури волосяного стрижня та можуть провокувати виражене випадіння.

Зупинити цей процес може Пріорін – біологічно активна добавка від відомого німецького бренду Байєр.

Добавка Пріорін була розроблена спеціально для лікування випадіння волосся, спричиненого гормональним дисбалансом. Це засіб на природній основі, що діє м'яко. Його компоненти сприяють зміцненню коренів волосся та забезпечують їм додаткове харчування.

Завдяки цьому організм отримує всі необхідні умови для зростання здорових та пишних пасм.

Основні компоненти препарату Пріорін включають:

  • Екстракт насіння проса. Ця речовина багата на корисні жири омега-6, а також на міліацин — унікальну молекулу, яка здатна впливати на цикл росту волосся. Ефективність екстракту насіння проса було підтверджено у багатьох дослідженнях. Вчені з'ясували, що ця речовина дійсно здатна щільно закріплювати коріння волосся в шкірі голови, зменшувати випадіння та сприяти росту волосся. А щоденний прийом екстракту здатний знизити випадіння наполовину вже за три місяці. Також вживання цієї речовини збільшує яскравість, м'якість та шовковистість пасм.
  • Олія паростків пшениці. Такий природний компонент вважається надзвичайно корисним для волосся та шкіри голови. Він допомагає підтримувати дерматологічне здоров'я, сприяє відновленню нормальної вологості волосся, додає йому блиску та м'якості. У його складі є чимало корисних речовин, важливих для зростання та здоров'я пасм, зокрема вітамін Е, який здатний збільшити кількість волосся та темпи зростання у людей з алопецією.
  • Пантотенову кислоту. Ця речовина також відома як вітамін В5 і вона допомагає зміцнити та живити волосяні фолікули, сприяє зростанню волосся та попереджає його випадіння. Також вона сприяє регенерації пошкоджених пасм, зокрема після невдалого фарбування або використання термічних методів укладки.
  • L-цистеїн. Це замінна амінокислота, яка дуже важлива для здоров'я наших локонів. Вона допомагає кератину (основному структурному компоненту волосяного стрижня) формувати міцні зв'язки. Також ця речовина необхідна для підтримки достатньої зволоженості локонів та уповільнення або навіть повної зупинки випадіння волосся при алопеції. У поєднанні з вітамінами групи В L-цистеїн сприяє зростанню волосся та підвищенню його міцності.

Пріорін: ефективний помічник при випадінні волосся*

Пріорін дуже простий у використанні. Засіб випускається у формі капсул, які легко ковтати. Їх краще приймати невдовзі після їжі, запиваючи невеликою кількістю води. Схема прийому залежить від показань та клінічної картини:

  • При випадінні волосся приймають по 2 капсули на день протягом 3 місяців. Після цього необхідно знизити дозу до 1 капсули на день для закріплення ефекту.
  • При незначних порушеннях, зокрема при уповільненні росту волосся та невеликому випадінні дозування становить 1 капсулу на день.

Для досягнення стійкого терапевтичного результату прийом має тривати протягом 3-6 місяців.

Для тих, хто піклується про своє здоров'я та здоров'я своїх близьких, на сайті Біовіт зібрано чудовий асортимент різноманітних БАДів від відомих виробників. Кожен може вибрати ті вітаміни, мінерали й рослинні екстракти, які принесуть максимальну користь та припадуть до смаку саме йому.

Надрукувати
мітки:
коментарів