Поділитись:

"Куди поділися дороги? Вкрали!" – топ цитат Саакашвілі на Волині (фото)

Неділя, 19 лютого 2017, 21:00

Михайло Саакашвілі (так, тепер Міхеїл Ніколозович – Михайло Саакашвілі) з річним запізненням приїхав на Волинь, аби побачитися з нововолинськими шахтарями та іншими жителями цього міста.

Основними темами, які озвучив третій президент Грузії були: оліграхи в тюрмах, дострокові вибори, Ахметов та проблеми шахт. А ще він вважає, що Нововолинського міського голову Віктора Сапожнікова потрібно здати в музей декомунізації. Детально читайте у топі цитат Михайла Саакашвілі, який підготувало ділове видання Волині "Конкурент".

Про шахти

"Нас оголосили терористами, які зайдуть в шахту та розкидають там якісь отруйні речовини"

"Ці шкідники вбивають не лише шахти, а й ваше місто. Без останніх шахт не залишається надії, що тут колись щось зміниться на краще"

Про Польщу

"Я їздив в 91 році з Києва до Польщі, і мої друзі просили, щоб я привіз два кілограми лікарської ковбаси та дві праски: одну для себе, одну – на продаж. Де тепер Польща, а де ми?"

Про владу, Ахметова та олігархів

"Всі президенти та прем'єри були тимчасовими управлінцями при Ахметові. Не буде вже нікого, України не буде, а Ахметов залишиться. Чому так? Бо Ахметов вміє ділитися та з усіх брати долю"

"Як щось змінити: 25 років Україною керують одні й ті ж люди. Всіх треба прибрати! Треба заборонити всім, хто був більше двох термінів у Верховній Раді, балотуватися. Чому вони в Раді повинні вічно сидіти?"

"Олігархам потрібно виписати прості ліки: посадити. Посадити та розповісти, що вони повинні принести, щоб вийти назад"

"ВВП в країні впало настільки, що якщо ми будемо рости за цифрами, які нам обіцяє Гройсман, то через 20 років ми повернемося до рівня Януковича. Нам обіцяють життя, як за Януковича, через 20 років"

Про дороги

"Куди поділися дороги? Вкрали!"

"Якщо зібрати ваших останніх двох-трьох губернаторів, то в їхніх "заначках" можна знайти гроші на ремонт доріг"

Про Віктора Сапожнікова

"Коли ваш мер пройде через суд, не знаю, що він вирішить, але його в будь-якому разі потрібно здати в музей декомунізації. Йому місце в музеї, щоб люди його бачили"

Наостанок

"Я від вас не відстану"

Надрукувати
мітки:
коментарів