Поділитись:

У Луцькому районі чоловіка на смерть задавила плита: поліція розпочала розслідування (фото)

П'ятниця, 14 липня 2023, 18:18
У Луцькому районі чоловіка на смерть задавила плита: поліція розпочала розслідування (фото)

За фактом загибелі 50-річного працівника на одному з підприємств у селі Веселе Луцького району правоохоронці розпочали розслідування.

Про це повідомляє Суспільне.

Зі слів головного спеціаліста сектору комунікації Нацполіції Волині Олега Плазовського, чоловік загинув на території підприємства під час облаштування очисної ями. Ще один – зазнав травм. Йдеться про частину другу статті 272 Кримінального кодексу України – порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою.

Місце, де стався трагічний випадокМісце, де стався трагічний випадок
 

Нагадаємо, що вчора, 13 липня, у Луцькому районі бетонна стіна завалила двох чоловіків. Рятувальників викликали медики швидкої, щоб дістати одного з травмованих. До приїзду працівників ДСНС один робітник зумів самостійно вибратися з-під плити. Іншого дістали з допомогою спецобладнання і намагалися реанімувати, але згодом медики констатували смерть 50-річного робітника.

Медики намагаються надати допомогуМедики намагаються надати допомогу
 

Працівника, який зміг сам вибратись з-під плити після огляду доставили у медзаклад із черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку та забоями. Медики поки не коментують його стан.

Прикрий випадок стався сталося на території ТзОВ "Агрокомплекс Веселе", яке воно спеціалізується на розведенні свиней. Керівництво фірми відмовляється коментувати ситуацію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів