Поділитись:

«То не я»: що каже скандальний блогер, який стрімив за рублі і мріяв про Росію (відео)

Середа, 12 липня 2023, 22:41
«То не я»: що каже скандальний блогер, який стрімив за рублі і мріяв про Росію (відео)

У Луцьку – скандал через відео юного стрімера, який вів трансляцію російською із однієї з багатоповерхівок. У своїх трансляціях хлопець збирав донати не лише у гривнях, а й у рублях. 

Журналісти телеканалу «Конкурент TV» поспілкувалися з сусідами, які чули горе-стрімера та його компанію, а також дізналися, хто саме той любитель рублів та Росії.

З власних джерел журналістом стало відомо особу хлопця, який сидів в кадрі. Виявилося, що горе-стрімер – неповнолітній та проживає в місті Нововолинськ. У телефонній розмові він не захотів коментувати заяви, які озвучував під час свого стріму. Під час спілкування з журналістами він сказав, що на відео не він і нічого про це не знає.

Журналістам вдалось поспілкувалися із мешканцями під'їзду, в одній із квартир якого молоді люди вели так званий алкострім. ЛучанкаТетяна розповіла, що чула шум та галас за стінами, але в якій квартирі – не знає.

«Чула шум і галас. Хтось з сусідів ходив сваритись, щоб поводили себе тихіше», – каже жінка.

Після годин хейту в мережі юнак все ж вирішив покаятися. В мережі з’явилося відео з вибаченнями хлопця, який вів скандальний стрім. На відео він вже говорить українською та нібито щиро розкаюється в усьому скоєному та сказаному. Згодом стало відомо, що юнаком вже займаються відповідні служби. Деталі повідомимо згодом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів