Підтримка вразливих категорій населення від Odesa’s First Private Dental Center

Неділя, 17 липня 2022, 12:26

Підтримка вразливих категорій населення сьогодні – це запорука стабільності та покращення економічного рівня в країні завтра. Особливо це важливо в умовах війни, яка щодня руйнує життя багатьох українців. Саме тому громадська та благодійна діяльність для засновника Odesa’s First Private Dental Center — лікаря вищої категорії Гончарука Сергія Володимировича є однією з важливих складових сприяння розвитку Одеси та України в цілому на шляху до перемоги.

Віднаходить така позиція відгук і в серцях колег однодумців – фахівців Odesa’s First Private Dental Center, разом з якими Сергій Володимирович вже реалізував багато благодійних проектів. Одним із перших таких заходів в 2019 році було надання сертифікатів багатодітним сім'ям, в рамках якого 100 маленьких одеситів отримали безкоштовні стоматологічні послуги. 

Не менш значущим благодійним проектом Сергія Гончарука є допомога одеським освітянам, викладачам вишів, яким також була надана можливість якісного обслуговування у Першому одеському приватному стоматологічному центрі. Коли в 2020-му постало питання безкоштовної підтримки ветеранів, Сергій Володимирович та його колеги, врахували не лише важливість такого кроку, а й необхідність надання послуг з виїздом до пацієнтів, яким складно самостійно дістатись до стоматологічного центру. В 2021 році отримали кваліфіковане обстеження та лікування і послушниці Свято-Архангело-Михайлівського жіночого монастиря. 

З початку повномасштабного вторгнення в Україну збройних сил Російської Федерації, Сергій Володимирович не припинив роботу і як лікар, і як громадський діяч, підтримуючи всіх, хто цього потребує: від колег стоматологів з окупованих територій, які були змушені переселитися та знайшли притулок в різних містах країни, в тому числі в Одесі, до бійців ЗСУ та ТРО. Перш за все він закликав усіх власників стоматологічних центрів та кабінетів і зробив власний внесок у створення нових робочих місць та працевлаштування фахівців з числа переселених осіб, що дало можливість багатьом спеціалістам відновити своє життя. 

Для тих, хто захищає мир та спокій України, Сергієм Володимировичем було впроваджено у центрі надання послуг зі знижкою 20%, які вже змогли отримати військові і представники сил територіальної оборони області. Не залишився осторонь і під час блекауту, створивши пункт незламності для підтримки мешканців Одеси. Попереду ще багато роботи — впевнений лікар, але саме такі кроки наближають усіх нас до перемоги.