Поділитись:

На Волині вночі сталися дві пожежі (фото)

Середа, 12 липня 2023, 09:32
На Волині вночі сталися дві пожежі (фото)

Минулої доби рятувальники ліквідували три пожежі, ще дві – цієї ночі.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці ГУ ДСНС України у Волинській області.

У вівторок, 11 липня, рятувальники 21-го державного пожежно-рятувального поста смт Голоби та вогнеборці місцевої пожежної охорони ліквідували пожежу в господарській споруді у селі Сільце на Ковельщині. Імовірно, до пожежі призвело коротке замикання електромережі.

Ще одну пожежу в господарській споруді, ймовірно, спричинену необережним поводженням з вогнем невстановлених осіб, рятувальники приборкали в селі Древині Іваничівської громади.

Наприкінці дня рятувальники 8-ї ДПРЧ та працівники села Гута-Боровенська ліквідували пожежу сухої трави та чагарників на площі 0,15 га в урочищі біля с. Гута-Боровенська Камінь-Каширської громади.

12 липня, о 01:25, до служби 101 надійшло повідомлення про пожежу в деревообробному цеху у місті Ківерці.

За дві хвилини до місця виклику прибули рятувальники найближче розташованого підрозділу. З’ясувалося, що вогонь охопив покрівлю деревообробного цеху та поширився всередину будівлі. 

На місці надзвичайної події зосередили сили і засоби трьох пожежно-рятувальних підрозділів – 6-ї ДПРЧ м. Ківерці та 25-ї і 1-ї ДПРЧ м. Луцька.

Завдяки оперативним діям бійців ДСНС вдалося врятувати від знищення частину будівлі, де розміщений виробничий цех та запобігти перекиданню вогню на розташовані поруч будівлі та суміжний відкритий склад готової продукції. Крім того, рятувальники евакуювали дві вантажівки з газовим обладнанням, що були припарковані упритул до місця виникнення пожежі. 

О 02:10 рятувальники локалізували горіння, о 03:20 – ліквідували. 

На місці події працювали 28 рятувальників, було залучено 5 одиниць техніки.

Потерпілих та жертв немає. Причина пожежі встановлюється. За попередніми даними, до пожежі призвело коротке замикання електромережі.

Крім того, 12 липня о 02:05 рятувальники разом з працівниками місцевої пожежної охорони ліквідували пожежу в літній кухні у с. Сошичне Камінь-Каширського району.

На Волині вночі сталися дві пожежі (фото)На Волині вночі сталися дві пожежі (фото)На Волині вночі сталися дві пожежі (фото)На Волині вночі сталися дві пожежі (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів