Поділитись:

Скандальна луцька блогерка Катя Якимчук показала, як живе у Дубаї (фото)

Вівторок, 11 липня 2023, 14:34
Скандальна луцька блогерка Катя Якимчук показала, як живе у Дубаї (фото)

Відома луцька блогерка Катерина Якимчук знову почала активно вести соціальні мережі. Вона налаштувала таргетовану рекламу для лучан, щоб ті підписалися на її сторінку в інстаграмі. Дівчина пише, що переїхала, продала будинки та розійшлася з хлопцем.

Про це інформує Таблоїд Волині

Журналісти дізналися, що наразі Катя проживає у Дубаї. Лучанка зізнається, що коли приїхала туди вшосте, то вирішила залишитися, хоча з першого візиту зрозуміла, що це – її дім. Також на своїй сторінці в інстаграмі блогерка запевняє, що вона – «в точці 1 мільйон доларів» і живе в будинку, який купила сама, а також має машину.

У шапці свого профілю Катя зазначає, що у своєму блозі розповідає про заробіток, продажі та астрологію. Зараз лучанка хизується, ніби її вважають «топ фінансовим менеджером», а 30 хвилин консультації у неї вартують 500 доларів. Себе вона скромно називає геніальною, пише, що з нуля побудувала бізнеси на мільйони доларів та візьме на консультацію лише тих, кого захоче. І ще – купу інформації про астрологію і натальну карту, яка точно змінить життя будь-кого.

Не оминула Катя і тему залицяльників – пише, що місцеві хлопці у Дубаї постійно підходять знайомитися.

Скандальна луцька блогерка Катя Якимчук показала, як живе у Дубаї (фото)Скандальна луцька блогерка Катя Якимчук показала, як живе у Дубаї (фото)Скандальна луцька блогерка Катя Якимчук показала, як живе у Дубаї (фото) 

Нагадаємо: скандальна блогерка з Луцька Катерина Якимчук, знана як tattingkatee, яку звинувачували у шахрайстві, пробила дно. Тепер вона рекламує сервіси країни-окупанта.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів