Поділитись:

Гарний інтер'єр – погана кухня, – луцький заклад розкритикували

П'ятниця, 17 лютого 2017, 13:37

Лучанка Тетяна Бутерлін поділилися враженнями від луцкого закладу Bengale.

Свої зауваження вона опублікувала у соцмережі. Зокрема, Тетяну приємно вразив цікавий інтер'єр, однак дуже розчарувала кухня лаундж-бару.

"Одразу, як приходиш в заклад, він справляє позитивне враження: скрізь все нове, чисто, цікавий інтер'єр, в туалеті гарно пахне і навіть папір там з дорожчої серії, такий, як в "Базиліку". Зручні дивани, привітна офіціант.Але, вибачте, ну їжа у вас не дуже, а ціни недешеві. Напої, на яких зазначено подавати охолодженими (напр пиво) подали теплим. Може, вони думали, що в мене хворе горло, не знаю. Від салату мені дуже болів шлунок. Ну це все індивідуально, в кожного свої "вразливі точки". Але в інших закладах такого не траплялося. Можливо, курка пройшла не повністю обробку, на смак була, як варена. Ну за каву, думаю вже всі читали. Я ніколи не бачила кави капучінового кольору. Все буває вперше. Зробіть щось, контролюйте кухню, майте повагу до клієнта, вчіться охолоджувати напої вже. Сам заклад гарний, але йому ще розвиватись і розвиватись", – написала вона.

Лучанка зауважила, що працівникам закладу варто прислухатися до думок відвідувачів.

До слова, "Bengale", який відкрився нещодавно, критикують не вперше. Раніше клієнтів неприємно вразило меню лаундж-бару, в якому було багато помилок.

Надрукувати
мітки:
коментарів