Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин суботи, 8 липня

Субота, 08 липня 2023, 21:00
Головне у Луцьку: ТОП новин суботи, 8 липня

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші новини Луцька та Волині за суботу, 8 липня.

Про те, що на вихідні люди їдять на Світязь, і через це у Любомлі – довжелезна автотягучка

Головне у Луцьку: ТОП новин суботи, 8 липня 

У Любомлі на трасі М-07 утворилися затори, адже багато людей прямують відпочивати на Світязь

У суботу, 8 липня, чимало відпочивальників прямують на пляжі погрітися на сонечку та поплескатися в теплих водах Світязя та інших озер Волині. Тож в Любомлі у напрямку Шацька утворилася довжелезна автотягучка.

Про те, що біля Луцька чоловік намагався зґвалтувати дівчину, яку підвозив

Головне у Луцьку: ТОП новин суботи, 8 липня 

Біля Луцька чоловік намагався зґвалтувати та пограбував дівчину, яку підвозив автомобілем. Поліцейські менш ніж за годину затримали зловмисника.

Інцидент трапився вчора, 7 липня, на автодорозі поблизу с. Чаруків Луцького району.

Їдучи в автомобілі Volkswagen Golf з 22-річною дівчиною, 32-річний водій зненацька з’їхав з головної дороги, аби завдати шкоди пасажирці. Дівчині вдалося втекти, проте її речі залишилися в авто. Наздоганяючи потерпілу, зловмисник намагався зняти з неї одяг, однак вона змогла добігти до головної дороги, щоб попросити про допомогу.

Нападник тим часом викинув речі дівчини з автівки, залишивши дорогий мобільний телефон, та зник.

Про те, що у Луцьк приїхав глава УГКЦ Святослав Шевчук

Головне у Луцьку: ТОП новин суботи, 8 липня 

Глава та Отець Української греко-католицької церкви Святослав Шевчук приїхав у Луцьк з візитом та розповів про виклики війни, проблеми довкола Почаївської лаври та необхідність єдності церков.

Спочатку Отець Святослав згадав історичні події, які сталися в Австрії, коли та була під російською окупацією ще за часів Другої світової війни. Завдяки щирій та непохитній вірі людей, їхнім постійним молитвам за мир і перемогу країну вдалось звільнити, тому австрійці до сьогодні завдячують цьому Діві Марії. У наш час один з австрійських єпископів долучається до молитви за звільнення України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів