Поділитись:

Будинок депутата Столяра "трясла" Генпрокуратура

Четвер, 16 лютого 2017, 18:34

Генеральна прокуратура України провела обшуки не лише у Волинській обласній раді, а й у помешканні керівника КП "Волиньприродресурс" та депутата облради Василя Столяра.

Про це він розповів у коментарі діловому виданню Волині "Конкурент".

Нагадаємо, що у середу, 15 лютого, у приміщення Волинської обласної ради навідалися працівники Генпрокуратури України для "здійснення слідчих дій". Їх супроводжували з десяток бійців спецпідрозділу КОРД Нацполіції з автоматами та в повному спорядженні. Слідчі "окупували" один з кабінетів в приймальні голови Волинської облради, де пробули близько трьох годин.

"Був обшук. Приїхало три машини, повно людей... Знайшли, де я живу. Зайшли, подивилися, що в мене йде ремонт, склали протокол. Шукали спеціальні дозволи на користування надрами – оригінали документів "Волиньприродресурсу", – повідомив депутат.

Із його слів, головною ціллю обшуку було намагання силовиків вилучити документацію, пов'язану з ліцензією, аби комунальне підприємство зупинило свою роботу.

"Спецдозвіл ще не є приводом для видобутку. Треба робити ще гірничий відвід, а коли немає оригіналів цих документів, то ми не зможемо це зробити", – додав Василь Столяр.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "МАСКИ-ШОУ" У ВОЛИНСЬКІЙ ОБЛРАДІ: ЯК ЦЕ БУЛО (ФОТО)

Надрукувати
мітки:
коментарів