Поділитись:

Фейковий очільник ОВА пише волонтерам про збір коштів для «100-ї бригади» (фото)

Четвер, 06 липня 2023, 15:10
Фейковий очільник ОВА пише волонтерам про збір коштів для «100-ї бригади» (фото)

На Волині фейковий очільник ОВА пише волонтерам, що разом з комбригом 100 Окремої територіальної бригади збирає на тепловізори, бронежилети й т.д. Кошти ж насправді збирають на приватну картку сторонньої особи. 

Про це розповів у фейсбук-спільноті волонтер Павло Цапюк.

Яка схема цього шахрайства?

Телефонує. Представляється Юрієм Погуляком – начальником Волинської ОВА. Надсилає на  вайбер лист (фейк). Каже, що з комбригом 100 Окремої територіальної бригади збирає гроші на тепловізори, бронежилети й т.д.. Кошти ж насправді збирають на приватну картку сторонньої особи. 

Павло Цапюк тако додав фото листування з одним із волонтерів Військової пошти.

 

«Звісно, лише геть неуважна людина не побачить, що в листі кошти збираються на приватну картку сторонньої особи, а після цього лише круглий дурень кине туди кошти», – додав волонтер. 

Фейковий очільник ОВА пише волонтерам про збір коштів для «100-ї бригади» (фото)Фейковий очільник ОВА пише волонтерам про збір коштів для «100-ї бригади» (фото)Фейковий очільник ОВА пише волонтерам про збір коштів для «100-ї бригади» (фото)Фейковий очільник ОВА пише волонтерам про збір коштів для «100-ї бригади» (фото) 

Нагадаємо: на початку червня голова Волинської ОВА повідомив, що зловмисники створили фейкову сторінку нібито від його імені.  

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів