Поділитись:

Загинув на Луганщині: на Волині попрощалися з Героєм Віталієм Пилипчуком (фото)

Середа, 05 липня 2023, 16:18
Загинув на Луганщині: на Волині попрощалися з Героєм Віталієм Пилипчуком (фото)

На Волині провели в останню дорогу 56-річного уродженця села Гута Лісівська Віталія Пилипчука.

Про це повідомляє Маневицька селищна рада.

Аби віддати останню шану й сказати останнє дякую полеглому Воїну за його мужність і жертовність, до рідного дому зійшлися рідні, друзі, односельчани та мешканці навколишніх населених пунктів, військові.

Загинув на Луганщині: на Волині попрощалися з Героєм Віталієм Пилипчуком (фото) 

«Віталій Олексійович був добрим, спокійним та трудолюбивим, допомагав односельчанам, не цурався ніякої роботи. Разом з дружиною Валентиною Юріївною гідно виховали чотирьох дітей, тішилися онуками. Син Сергій мужньо боронить рідну державу від ворога», – йдеться в повідомленні.

До війська захищати Батьківщину мужній боєць пішов у лютому 2022 року, коли російські окупанти підступно вдерлися на українську землю. Водій стрілецького відділення, молодший сержант Віталій Пилипчук службу проходив у 100-й бригаді ТРО.

Загинув на Луганщині: на Волині попрощалися з Героєм Віталієм Пилипчуком (фото) Загинув на Луганщині: на Волині попрощалися з Героєм Віталієм Пилипчуком (фото) 

Загинув під час бойових дій з військовим формуванням російської федерації на території Луганської області 2 липня 2023 року.

Чин похорону звершили священники у храмі Трьох Святих, поховали з військовими почестями на місцевому кладовищі. Уся Маневицька громада у скорботі. Глибокі співчуття рідним та близьким.

Вічна та світла пам’ять Герою!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів