Поділитись:

Духова шафа від Electrolux: функціонал та різновиди техніки

Середа, 05 липня 2023, 14:46
Духова шафа від Electrolux: функціонал та різновиди техніки

Вибір та купівля відповідної побутової техніки гарантує зручність та комфорт на кухні. Адже вдасться автоматизувати численні процеси з готування, а також забезпечити зручне та раціональне розміщення всієї техніки. Важливим компонентом будь-якої кухні буде духова шафа, адже за її допомогою можна готувати в кількох режимах та одразу кілька страв.

Непогані пропозиції формує бренд Electrolux, пропонуючи велику різноманітність техніки у різному виконанні. Пристрої відрізняються класом енергоспоживання, зовнішнім виглядом, набором функцій та технічних характеристик. Також кожна духовка електролюкс може відрізнятися корисним об'ємом та габаритними розмірами. Клас енергоспоживання А та А+++.

Класифікація духовок

Перший критерій поділу залежить від джерела енергії. Тут є два варіанти:

  • Газові. Доступні для покупців духові шафи завширшки від 45 до 60 см. Додатково мають систему контролю для аналізу витоку газу. Відрізняються також простим виконанням та легкістю в монтажі;
  • Електричні. Відмінний варіант у будинках, де немає газової інфраструктури. Мають великий набір функцій і технічних характеристик, а також випускаються в різних розмірах.

Також є варіанти з поділом за способом встановлення:

  • Автономні. Підключаються окремо від усіх компонентів і мають власну панель управління, яка може бути сенсорною, механічною та електронною. Завдяки такому виконанню можна створити на кухні будь-який дизайн інтер'єру;
  • Залежні. Є частиною варильної поверхні та підключаються до неї. Такі шафи потрібно розміщувати на нижньому рівні, що не завжди підходить для господарки.

Застосування духової шафи дозволяє заощадити місце та використовувати його з користю. Крім того, спостерігається економне споживання енергії. Привабливий вигляд дозволяє створити на кухні будь-яку комбінацію техніки.

Критерії вибору

Розмір – перший та ключовий фактор вибору. Повногабаритні моделі мають ширину 60 см, хоча є компактні моделі на 45 см. Управління підбирається під свої запити і найчастіше споживачі вибирають сенсорні кнопки. Завдяки цьому панель залишається рівною без опуклих поверхонь і за нею простіше доглядати.

Термосенсор дозволяє зрозуміти, яка температура страви всередині. Це автоматизує процес готування та спрощує одночасно розуміння того, коли духову шафу потрібно відключити. Функція конвекції дозволить рівномірно розподілити теплові потоки забезпечуючи ідеальне приготування страви.

Надрукувати
мітки:
коментарів