Поділитись:

Двічі поранений боєць Волинської ТрО зустрів другий день народження на війні

Середа, 05 липня 2023, 13:23
Двічі поранений боєць Волинської ТрО зустрів другий день народження на війні

На посаді командира зенітно-кулеметного відділення у роті вогневої підтримки Луцького батальйону Волинської бригади тероборони служить Михайло Голод на псевдо «Ситий».

Його батальйон впродовж понад 100 днів успішно виконував бойові завдання під самісіньким Бахмутом, коли там точилися найзапекліші бої, – йдеться на фейсбук-сторінці 100 бригади Волинської ТрО.

Михайло Голод двічі був поранений – і двічі повертався до строю. «Ситий» не любить розповідати про себе – говорить про хоробрість та вправність у бою хлопців зі свого відділення. Командування батальйону вже представило Михайла Васильовича до нагородження бойовим орденом.

3 липня бійцю виповнилося 46 років – і це вже другий день народження, який він зустрічає на війні.

«Ситий» з великою теплотою розповідає про свою гордість – 19-річну доньку Вікторію, яка є студенткою Київського національного університету імені Тараса Шевченка, де опановує корейську філологію. Нещодавно дівчина повернулася з Південної Кореї, де навчалася за обміном.

Понад усе Михайло Голод мріє повернутися на рідну Волинь з Перемогою, аби обійняти найрідніших людей і взятися до відбудови України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів