Поділитись:

Ефективні способи накрутити підписників в Інстаграмі: ТОП-10 сайтів*

Середа, 05 липня 2023, 12:13
Ефективні способи накрутити підписників в Інстаграмі: ТОП-10 сайтів*

Один із ефективних способів накрутки живих підписників Інстаграм – це використання спеціальних платних сервісів. Велика кількість фоловерів – це прямий шлях для отримання реклами та монетизації своєї сторінки. А ще велика їх кількість говорить про те, наскільки популярним є блогер серед аудиторії. Люди автоматично довіряють таким сторінкам.

Як накрутити підписників в Інстаграмі: топові сервіси

Щоб купити підписників, вам достатньо скористатися спеціальним сервісом. Нижче ми розглянемо, як накрутити підписників в Інстаграмі з їх допомогою, а також переваги та недоліки цих сервісів.

Сервіс 1 🥇 — LikesID.com

На сайті LikesID Ви можете купити підписників в Інстаграм і скористатися можливістю швидкої накрутки. Нові люди органічно приходитимуть на вашу сторінку протягом певного часу, це не викличе жодних підозр у алгоритмів соціальної мережі. На сайті послуги надаються пакетами. Тут ви можете накрутити підписників в Інстаграмі від 50, вибравши низку додаткових параметрів для кращої конверсії:

  • ✔️ Якість накрутки (Економ, Стандарт, Преміум, Люкс);

  • ✔️ Швидкість приходу нових людей на вашу сторінку;

  • ✔️ Тип профілів, які підписуватимуться;

  • ✔️ Географічний регіон.

Всі ці фактори будуть впливати на остаточну вартість накрутки. Одна з особливостей LikesID полягає в тому, що тут ви зможете успішно просувати свої сторінки і в інших соціальних мережах, наприклад, у Фейсбуці, Тік-Тоці та ін.

Ефективні способи накрутити підписників в Інстаграмі: ТОП-10 сайтів*

Скільки коштує накрутка підписників Інстаграм

Накрутка живих підписників Інстаграм залежатиме від вибраного пакета. Ось кілька доступних варіантів:

  • 🔹 100 підписників – 1,49 доларів;

  • 🔹 1000 – 5,99 доларів;

  • 🔹 10 000 – 39,49 доларів.

Чому варто накрутити підписників в інстаграмі на цьому сервісі

Ось кілька ключових переваг сервісу, які вказує LikesID:

  1. Накрутка підписників в Інстаграмі відбувається органічно, за рахунок цього ви можете не перейматися санкціями з боку соціальної мережі;

  2. ➥ Безпека. Ви не вказуєте жодних особистих та конфіденційних даних від своєї сторінки в Інсті. Також вам не потрібно буде проходити реєстрацію, замовлення доступне без неї;

  3. ➥ Різні ціни. Ви зможете вибрати відповідний за ціною варіант накрутки підписників. Доступно кілька пакетів, а також сайт періодично влаштовує знижки для клієнтів;

  4. ➥ Додаткові послуги. За допомогою сайту ви зможете органічно розвивати свій обліковий запис у соціальній мережі Інстаграм. Тут можна не тільки купити підписників, а й придбати лайки, перегляди, коментарі та багато іншого.

Сервіс 2 🥈 — Buytoplikes.com

Одна з особливостей цього сайту – він спеціалізується саме на соціальній мережі Інстаграм. У результаті тут ви знайдете велику кількість послуг, пов'язаних саме з цією соціальною мережею. Щоб накрутити підписників Інстаграм за допомогою Buytoplikes, треба виконати кілька простих кроків:

  1. ✔️ Перейти на офіційний сайт сервісу та у верхній частині вибрати меню «Підписники».

  2. ✔️ Ознайомитися зі списком доступних пакетів і вибрати найкращий варіант.

  3. ✔️ Натиснути кнопку «Купити», щоб перейти на сторінку оплати.

  4. ✔️ Вказати необхідні дані від своєї сторінки, а також адресу електронної пошти.

  5. ✔️ Внести оплату за послугу будь-яким зручним способом.

Накрутка підписників в Інстаграм стартує найближчим часом. Загальний час, який займе залучення нових користувачів, залежатиме від того, скільки підписників включає пакет. Чим більше фоловерів, тим довше відбувається процес.

Скільки коштує накрутка підписників в Інстаграм

Ось кілька популярних пакетів із послугами, які ви зможете знайти на сайті:

  • 🔹 100 підписників – 3,79 доларів;

  • 🔹 1000 – 17,59 доларів;

  • 🔹 10 000 – 131,99 доларів.

Ефективні способи накрутити підписників в Інстаграмі: ТОП-10 сайтів*

Сервіс 3 🥉 — Viralgrowing.net

Наступний сервіс у нашому списку – Viralgrowing. Він також спеціалізується на накрутці різноманітних активностей у соціальній мережі Інстаграм. Сайт працює англійською, але дизайн тут цілком інтуїтивно зрозумілий. Вам не складно розібратися в тому, як саме оформити своє замовлення.

Крім підписників, на сайті можна купити серця, авто лайки, коментарі, перегляди відео та Рілс, а також багато іншого. Щоб придбати підписників, просто оберіть відповідний розділ у верхній частині сайту. Наступний крок – це вибір відповідного пакета послуг. Мінімально тут ви зможете замовити 1000 підписників для Інсти, коштуватиме цей пакет буде 3,79 доларів.

Оплату за послуги можна внести за допомогою банківських карток, електронних гаманців, криптовалюти. За рахунок цього замовлення доступне для кожного користувача.

Сервіс 4 🏅 — Socialsgrow.com

На цьому сайті ви зможете придбати різні активи не тільки для Інсти, але і для інших соціальних мереж. Наприклад, тут можна купити підписників на Ютуб, придбати перепости для Твіттера та багато іншого. Щоб оформити замовлення необхідно:

  1. ✔️ Перейти до офіційного сайту сервісу Socialsgrow.

  2. ✔️ За допомогою меню «Сервіси» у верхній частині сайту вибрати потрібну соціальну мережу.

  3. ✔️ Ознайомитися зі списком доступних послуг та вибрати «Накрутка підписників Інстаграм в Україні».

  4. ✔️ Вибрати потрібний пакет. Тут все залежатиме від кількості підписників та від того, на який рекламний бюджет ви розраховуєте.

Далі вам потрібно буде ввести необхідні дані – це посилання на ваш обліковий запис в Інсті, а також адресу електронної пошти. Як тільки оплата за пакет послуг пройде, на вашу сторінку почнуть надходити нові люди.

Один із плюсів сайту – тут не потрібно проходити реєстрацію та створювати обліковий запис. Це значно прискорює процес замовлення послуг.

Сервіс 5 🏆 — Epicstars.com

Цей сервіс кардинально відрізняється від тих, що ми описували вище. Тут немає класичних пакетів із послугами. Нові підписники надходять на сторінку за рахунок того, що ви замовляєте рекламу у блогерів.

При виборі блогера бажано звертати увагу на те, якою тематикою він веде свою сторінку. Щоб накрутка Інстаграм підписників ефективніше спрацювала, вона має бути сходу з темою вашого облікового запису. Так ви збільшите шанси на прихід лояльної аудиторії.

Приготуйтеся до того, що повну інформацію про блогерів ви зможете отримати лише після того, як купите платну підписку на сервіс. Це досить незручно, тому що є ймовірність, що ви не зможете підібрати відповідного блогера через сайт.

Ефективні способи накрутити підписників в Інстаграмі: ТОП-10 сайтів*

Сервіс 6 🏆 — Jetinsta

Jetinsta – багатофункціональний сервіс, створений саме для роботи з Інстою. Тут ви проходите реєстрацію, купуєте підписку для доступу і можете накручувати різні види соціальної активності. В основному сервіс працює з маслайкінгом та масфоловінгом. Простими словами – ви масово підписуєтеся на сторінки інших людей, чекаючи того, що нові люди прийдуть і на вашу сторінку.

Не дуже зручно, що потрібно купувати платну підписку, щоб оцінити особливості роботи сервісу. Демонстраційного режиму для нових клієнтів на цьому сайті не передбачено.

Сервіс 7 🏆 — InstaPromo

Ще один сервіс, який працює за принципом маслайкінгу. Його можна використовувати для накрутки підписників Інстаграм платно. Суть полягає в тому, що ви проставляєте лайки під постами інших користувачів у соціальній мережі. У результаті варто чекати лайків у відповідь, а якщо ви публікуєте цікавий контент, то додадуться і підписники.

Користувачі зазначають, що такий спосіб не завжди підходить саме для накрутки підписників. Для цього сторінка дійсно має бути розвиненою та цікавою.

Сервіс 8 🏆 — Everve.net

Evervenet – це сервіс взаємного обміну лайками, підписками, коментарями, переглядами та іншою активністю у різних соціальних мережах. Через цей сервіс можна спробувати накрутити підписників в Інстаграм безкоштовно. Суть полягає в тому, що ви проходите реєстрацію, виконуєте завдання та отримуєте за цю винагороду. Надалі зароблені гроші можна витратити створення власних замовлень.

Приготуйтеся до того, що процес накрутки займе багато часу. Воно потрібно і виконання завдань, і перевірку власних тяганин.

Сервіс 9 🏆 — TaskPay

TaskPay працює за схожим з минулим сервісом принципом, тільки він відноситься до біржі мікрозавдань. Користувачі виконуватимуть створені вами завдання за гроші. Після того, як ви пройдете реєстрацію, ви зможете працювати виконавцем, щоб отримати монети для своїх завдань. Спосіб підходить для безкоштовного просування.

Варто пам'ятати, що такий метод має низку нюансів. Наприклад, буває складно визначити, скільки саме оцінити завдання на підписку на вашу сторінку. Радимо проаналізувати інші завдання на біржі, щоби більше орієнтуватися в ціновій політиці.

Сервіс 10 🏆 — Unu.im

Ще одна біржа з мікрозадачами, де ви зможете створювати власні завдання на підписку, і виконувати завдання інших виконавців. Плюс такого формату – ви маєте можливість накрутити підписників безкоштовно. Також на вашу сторінку з ймовірністю прийдуть живі люди.

При цьому не виключено, що користувач просто опишеться, коли отримає оплату за виконане завдання. А ще цей формат не дуже підійде, якщо потрібно накрутити велику кількість підписників. Створення нового завдання забиратиме у вас час.

Ефективні способи накрутити підписників в Інстаграмі: ТОП-10 сайтів*

Білі методи, як накрутити підписників в інстаграмі

Розглянемо ще кілька варіантів, як збільшити кількість підписників у соціальній мережі, не вдаючись до послуг різних сервісів з накрутки. Варто почати з того, що ви повинні створювати справді якісний та цікавий контент. Якщо на вашій сторінці є кілька фотографій сумнівної якості, на ваш обліковий запис навряд чи хтось зверне увагу.

Якщо у вас немає ідей, який саме контент публікувати, радимо відвідати сторінки блогерів, які ведуть свої облікові записи в такій самій тематиці. Просто плагіатити чужий контент не радимо, це дуже швидко буде виявлено. А ось пошукати кілька цікавих ідей у такий спосіб цілком можна.

Ось ще кілька способів привернути увагу до своєї сторінки

  1. ☑️ Використовуйте хештеги. Хоча багато сеошників говорять про те, що хештеги давно втратили свою актуальність як спосіб просування контенту, цей метод все одно працює. Якщо людей цікавить конкретний контент, по хештегам вони зможуть вийти на вашу сторінку. аніку;

  2. ☑️ Публікуйте геолокацію. Тут все працює за аналогічним принципом із хештегами. Вашу сторінку підписники зможуть знайти, якщо цікавитимуться конкретним місцем. Цей спосіб просування чудово підійде для користувачів, які часто подорожують;

  3. ☑️ Активність сторінок інших користувачів. Ніхто не скасовував спосіб із приверненням уваги до себе – ви можете ставити лайки під публікаціями, писати коментарі та багато іншого. Бажано вибирати для цього сторінки зі схожою на вашу тематикою. Так, у вас буде більше шансів привернути увагу цільової аудиторії.

Висновок

Ми розглянули кілька способів, як накрутити підписників в Інсті. Найпростіший варіант накрутки – це використання спеціальних платних сервісів. Там вам достатньо буде вибрати відповідний пакет та внести оплату. Решта сервіс зробить без вашого втручання. Перевірені та надійні сайти працюють з урахуванням особливостей алгоритмів соціальної мережі, тому ви можете не боятися того, що накрутка читачів в Інстаграм призведе до блокування облікового запису.

Надрукувати
мітки:
коментарів