Поділитись:

На автодорозі Луцьк – Ківерці завершили ремонт проблемної ділянки (фото)

Понеділок, 03 липня 2023, 17:06
На автодорозі Луцьк – Ківерці завершили ремонт проблемної ділянки (фото)

Фінішували ремонтні роботи на відрізку Дачне – Ківерці автодороги Р-14 Луцьк – Ківерці – Маневичі – Любешів – Дольськ.

Про це у понеділок, 3 липня, повідомили на фейсбук-сторінці Служби відновлення та розвитку інфраструктури у Волинській області.

«Упродовж квітня – червня тут активно працювали дорожники і маємо результат – плюсуємо ще 5 кілометрів якісної дороги Р-14 з новим асфальтним покриттям, свіжою дорожньою розміткою, облаштованими узбіччями, встановленими дорожніми знаками», – йдеться у дописі.

Також дорожники облаштували 13 посадкових майданчиків в місцях зупинки громадського транспорту,  нанесли розмітку на пішохідних переходах, острівцях безпеки.

Нагадаємо, що ділянку Дачне – Ківерці дороги Р-14 між населеними пунктами Дачне і Ківерці планували масштабно відремонтувати у 2022 році. Торік у лютому розпочали роботи – відфрезерували зношене дорожнє покриття аби згодом розпочати влаштування шарів нового дорожнього одягу.
Проте, з початком повномасштабної збройної агресії росії всі ремонти довелося зупинити. Відтоді цей відтинок шляху, як, власне, всі дороги і штучні споруди, підтримувались в проїзному стані лише у рамках експлуатаційного утримання. Однак, аварійних робіт з ліквідації вибоїн на відфрезерованій ділянці Р-14 було недостатньо, аби забезпечити нею безпечний і комфортний проїзд. Цьогоріч, завдяки виділенню фінансування на роботи з поточного ремонту, цю проблемну ділянку з високою інтенсивністю руху транспорту вдалося відновити.

На автодорозі Луцьк – Ківерці завершили ремонт проблемної ділянки (фото)На автодорозі Луцьк – Ківерці завершили ремонт проблемної ділянки (фото)На автодорозі Луцьк – Ківерці завершили ремонт проблемної ділянки (фото)На автодорозі Луцьк – Ківерці завершили ремонт проблемної ділянки (фото)На автодорозі Луцьк – Ківерці завершили ремонт проблемної ділянки (фото)На автодорозі Луцьк – Ківерці завершили ремонт проблемної ділянки (фото)На автодорозі Луцьк – Ківерці завершили ремонт проблемної ділянки (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
09 березня 2024
23:57
06 березня 2024
23 лютого 2024
02 лютого 2024
19 січня 2024
20 жовтня 2023
13 жовтня 2023
04 жовтня 2023
26 вересня 2023
24 вересня 2023