Поділитись:

ТОП 5 актуальних товарів для кожного лучанина на літо 2023 року*

Понеділок, 03 липня 2023, 15:58
ТОП 5 актуальних товарів для кожного лучанина на літо 2023 року*

Довгі літні вечори і казкові сонячні ранки, подорожі за місто та відпочинок на дачі. Скільки всього ви запланували на це літо? А щоб мати змогу реалізовувати абсолютно всі ваші плани на літо з максимальним комфортом, радимо завітати в онлайн магазин в Луцьку Венкон – інтернет-гіпермаркет із тисячами товарів від провідних виробників з усього світу за доступними цінами і з доставкою.

Венкон – магазин техніки для кожного

В каталозі ви знайдете товари у різних функціональних та цінових категоріях та безумовно підберете свою ідеальну техніку. А ми сьогодні зібрали ТОП найгарячіших літніх пропозицій, які вже завоювали серця наших покупців, завдяки ідеальному співвідношенню якості, функціональності та ціни.

Підлоговий вентилятор Ardesto FN-R1608CB

Компактний підлоговий вентилятор із функцією обертання підійде для невеликих за площею приміщень. Окрім простоти в користуванні та ефективності, незважаючи на невеликі розміри, такий вентилятор можна переносити, встановлювати в будь-якому зручному вам місці (де є розетка), а також управляти ним віддалено за допомогою пульта – саме те, що потрібно спекотного вечора.

Рекуператор Blauberg Vento Expert Plus WiFi

Енергоефективне рішення для налаштування повітрообміну в будь-яких приміщеннях. Через цей рекуператор, завдяки спеціальній системі подачі повітря, в приміщення потрапляє повітря температури близької до кімнатної, що дозволяє заощаджувати на обігріві або охолодженні, залежно від пори року.

Плита настільна Ardesto GTC-NS4014B

Газова настільна плита – міцна та надійна помічниця, яку зручно транспортувати та зберігати, завдяки кришці та компактності девайсу. Попри невеликий розмір, вона оснащена чотирма конфорками, тож підійде навіть для великої родини.

Соковитискач Ardesto JEG-1330SL

Надійний механічний соковитискач із низькошвидкісною технологією віджиму, що гарантує максимум свіжого соку та мінімум відходів. Якщо ви планували збалансувати харчування і додати вітамінів, то це саме те, що вам потрібно і за доступною ціною.

Генератор EnerSol EPG-2800S

Потужний бензиновий генератор з надійною системою захисту для побутового використання. З ним ви забудете про будь-які графіки подачі електроенергії та просто насолоджуватиметесь чудовим літом.

Ще більше потрібних товарів у магазині Венкон!

Надрукувати
мітки:
коментарів
26 квітня 2024
17:45
25 квітня 2024
22:02
24 квітня 2024