Поділитись:

У Луцькому районі прощались з Героєм Володимиром Сидляром (фото)

Неділя, 02 липня 2023, 18:39
У Луцькому районі прощались з Героєм Володимиром Сидляром (фото)

У неділю, 2 липня, Підгайцівська громада, що в Луцькому районі, прощалася з Героєм Володимиром Сидляром.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці Підгайцівської громади.

«Житель села Пальче Підгайцівської громади, уродженець села Журавичі, 1980 року народження, Володимир Сидляр загинув 28 червня 2023 року в зоні бойових дій на Запорізькому напрямку, поблизу населеного пункту Червона Криниця від проникаючого осколкового поранення у тулуб», – йдеться в повідомленні.

У мужнього воїна залишилися мати, дружина, троє дітей.

Мешканці громади, побратими, священнослужителі вшанували пам’ять Героя та велелюдною ходою під звуки духового оркестру проводжали його останнім земним шляхом який пролягав вулицями села Пальче до рідної домівки, до Свято-Покровської церкви та місцевого кладовища.

«Володимир Сидляр назавжди буде жити у пам’яті близьких як патріот, надійний побратим, мужній захисник, а у наших серцях він залишиться символом величі та незламності у жорстокій боротьбі за незалежність, за безпеку і мирне майбутнє для наших дітей. Надзвичайно важкою ціною, кров'ю і життям найкращих воїнів, цвіту нашої нації виборюється Україна. Вклоняємося подвигу Володимира Сидлера, дякуємо за захист!», – написали на сторінці громади.

У Луцькому районі прощались з Героєм Володимиром Сидляром (фото)У Луцькому районі прощались з Героєм Володимиром Сидляром (фото)У Луцькому районі прощались з Героєм Володимиром Сидляром (фото)У Луцькому районі прощались з Героєм Володимиром Сидляром (фото)У Луцькому районі прощались з Героєм Володимиром Сидляром (фото)У Луцькому районі прощались з Героєм Володимиром Сидляром (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів