Поділитись:

У Нововолинську відкрили особливий кабінет гінеколога (фото)

П'ятниця, 30 червня 2023, 15:21
У Нововолинську відкрили особливий кабінет гінеколога (фото)

У Нововолинській лікарні відкрили гінекологічний кабінет безбар’єрного доступу 

Тут кожна жінка може отримати комплексну медичну допомогу в комфортних умовах відповідно до її потреб, – повідомили у Нововолинській центральній міській лікарні.

Місцеві жінки або жінки ВПО, які переїхали внаслідок війни в Україні, і які постраждали від гендерно обумовленого насильства, зможуть отримати кваліфіковану медико-психологічну допомогу.  

  • Лікарський персонал пройшов навчання з медико-психологічної допомоги постраждалим від насильства.В кабінеті наявні сучасна техніка, необхідні препарати й засоби для захисту репродуктивного здоров’я.  
  • Все облаштовано так, аби кваліфіковано надавати гінекологічні послуги, у комфортних умовах, як для пацієнток, так і для лікарів акушерів-гінекологів.
  • Кабінет доступний для людей з інвалідністю. 
  • Можна легко регулювати висоту гінекологічного крісла для потреб пацієнтки. 
  • Медичну допомогу надають як жінкам, які постраждали від насильства, так і усім пацієнткам жіночої консультації. 
  • Жінки можуть отримати цілодобову кваліфіковану медико-психологічну допомогу безоплатно та з дотриманням конфіденційності.

У Нововолинську відкрили особливий кабінет гінеколога (фото)У Нововолинську відкрили особливий кабінет гінеколога (фото)У Нововолинську відкрили особливий кабінет гінеколога (фото)У Нововолинську відкрили особливий кабінет гінеколога (фото)У Нововолинську відкрили особливий кабінет гінеколога (фото)У Нововолинську відкрили особливий кабінет гінеколога (фото)У Нововолинську відкрили особливий кабінет гінеколога (фото)У Нововолинську відкрили особливий кабінет гінеколога (фото)У Нововолинську відкрили особливий кабінет гінеколога (фото) 

«Дякуємо за реалізацію проєкту Український Жіночий Фонд та Благодійний фонд «Здоров’я жінки і планування сім’ї» у межах заходів гуманітарного реагування UNFPA, Фонду ООН у галузі народонаселення, за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Данії, Європейського Союзу, Франції та Міністерства закордонних справ Республіки Корея. Та регіональному партнеру із впровадження проєкту  ГО Розвиток Волині», – йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів