Поділитись:

На трасі Ковель-Ягодин водій протаранив огорожу, а потім втікав від патрульних (відео)

П'ятниця, 30 червня 2023, 13:54
На трасі Ковель-Ягодин водій протаранив огорожу, а потім втікав від патрульних (відео)

Днями патрульні, які несуть службу на стаціонарному посту, що на автодорозі М07 Київ - Ковель - Ягодин, стали очевидцями автопригоди. На їхніх очах водій Opel наїхав на дорожню огорожу. Коли поліцейські під'їхали, щоб з'ясувати всі обставини, учасники автопригоди втекли.

Про це повідомили в пресслужбі патрульної поліції Волині. 

Патрульні, увімкнувши проблискові маячки та звуковий сигнал, вирушили за ними. Проте на вимогу про зупинку керманич не реагував і продовжував рух. Врешті транспортний засіб зупинився в лісосмузі, а його водій та пасажир вибігли з авто та намагалися втекти, однак згодом таки повернулися до атівки.

Інспектори з’ясували, що автомобілем керував 19-річний юнак. У хлопця були наявні ознаки алкогольного сп’яніння. Він пройшов тест за допомогою приладу Drager, який показав результат 0,76 проміле.

На водія поліцейські склали адмінматеріали за ч. 1 ст. 130 (Керування у стані сп’яніння), ст. 122-2 (Невиконання водіями вимог про зупинку), ч. 2 ст. 139 (Пошкодження дорожніх споруд, що спричинили пошкодження транспортних засобів), ст. 124 (Порушення ПДР, що спричинило пошкодження транспортних засобів) КУпАП, ст. 122-4 (Залишення місця дорожньо-транспортної пригоди) КУпАП. У керманича також вилучили посвідчення водія.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів