Поділитись:

Матюкався і погрожував: агресивний підліток обчистив клумби біля луцького будинку (фото, відео)

Середа, 28 червня 2023, 14:25
Матюкався і погрожував: агресивний підліток обчистив клумби біля луцького будинку (фото, відео)

В одному з луцьких дворів не вперше помічають хлопця, який ламає кущі з квітами, а на зауваження мешканців реагує агресивно.

Про це журналістам сайту новин Луцька і Волині «Конкурент» розповіла голова ОСББ «Колізей плюс» Олена Гнатюк.

Інцидент трапився поблизу будинку на Кравчука 15в. Жінка зазначила, що у вівторок, 27 червня, вона через вікно побачила, як хлопчина обдирає квіти гортензії з куща, ламає їх і складає.

 

«Стала з балкона робити йому зауваження. Він почав хамити, обзиватися. Далі своє робить, не дивлячись ні на що», – зазначила голова ОСББ.

Матюкався і погрожував: агресивний підліток обчистив клумби біля луцького будинку (фото, відео) 

Каже, повз проходив інший хлопець і прогнав хулігана.

«Я пішла за ними, він втікав, кричав, погрожував далі. Погрожував і тому хлопцю, що він з ним розбереться, що поб'є його, що, мовляв, перестрінуть його. Ми звернулись до поліції, написали заяви. Маєм відео, маєм фото. Також є фото, де детально видно його обличчя, де він на Конякіна також обриває кущі гортензії», – розповіла мешканка.

За її словами, хлопець поводив себе неадекватно.

«Видно, що хлопець або під якимись речовинами, або алкоголь якийсь вжив. Ну неадекватно себе поводив. Для чого він ті квіти рвав? Можливо, він їх десь на базарі здає і таким чином має кошти взяти собі алкоголь. Ну такий от неблагополучний, видно...» – додала пана Олена.

Матюкався і погрожував: агресивний підліток обчистив клумби біля луцького будинку (фото, відео) 

На вигляд, каже жінка, йому не більше 16-ти років.

«У поліції в мене прийняли заяву і наразі я чекаю, що зі мною зв'яжуться для того, щоб встановити його особу і де він проживає. Ну а якщо неповнолітній, то надіюсь, що з ним проведуть виховну роботу», – поділилася голова ОСББ.

Олена Гнатюк каже, що уже не вперше цей підліток стволює дискомфорт місцевим.

«Справа в тому, що цей хлопець вже не вперше у нас в дворі. Він приходить з компаніями хлопців і дівчат-підлітків, вони сидять у бесідці, нецензурно лаються, на зауваження реагують агресивно, обзивають дорослих. І на дитячому майданчику це теж відбувається. Я його вже не вперше ганяю, і він добре знає, що я голова ОСББ. Я вже неодноразово казала їм, що викличу поліцію», – зазначила вона.

У результаті хлопець втік, поліція його не впіймала. Та все ж обурені мешканці будинку мають надію, що вандала розшукають правоохоронці й проведуть з ним бесіду.

Матюкався і погрожував: агресивний підліток обчистив клумби біля луцького будинку (фото, відео) Матюкався і погрожував: агресивний підліток обчистив клумби біля луцького будинку (фото, відео) Матюкався і погрожував: агресивний підліток обчистив клумби біля луцького будинку (фото, відео) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів