Поділитись:

У Луцькій громаді в останню дорогу провели трьох Героїв (фото)

Понеділок, 26 червня 2023, 18:00
У Луцькій громаді в останню дорогу провели трьох Героїв  (фото)

У Луцьку в понеділок, 26 червня, попрощалися з трьома військовослужбовцями, які загинули у війні з російськими окупантами. У Кафедральному соборі Святої Трійці відспівали Вадима Войтовича та Олександра Маєвського, а в храмі Святого Великомученика і Цілителя Пантелеймона села Рованці – Олександра Гайдука.

Про це повідомили на сайті Луцької міської ради.

Вадим Войтович (17.09.1980 року народження) загинув 19 червня в районі населеного пункту Діброва Луганської області.

Олександр Маєвський (06.08.1985 року народження) загинув 21 червня в районі населеного пункту Вільшанка Харківської області.

Олександр Гайдук (06.02.1994 року народження) загинув 29 березня 2022 року в районі населеного пункту Максимівка Миколаївської області.

У Луцькій громаді в останню дорогу провели трьох Героїв  (фото)У Луцькій громаді в останню дорогу провели трьох Героїв  (фото)У Луцькій громаді в останню дорогу провели трьох Героїв  (фото)У Луцькій громаді в останню дорогу провели трьох Героїв  (фото)У Луцькій громаді в останню дорогу провели трьох Героїв  (фото)У Луцькій громаді в останню дорогу провели трьох Героїв  (фото)У Луцькій громаді в останню дорогу провели трьох Героїв  (фото)У Луцькій громаді в останню дорогу провели трьох Героїв  (фото)У Луцькій громаді в останню дорогу провели трьох Героїв  (фото) 

Вадима Войтовича та Олександра Маєвського поховали на міському кладовищі у селі Гаразджа.

Олександра Гайдука поховали на кладовищі у селі Рованці.

Редакція сайту новин Луцька «Конкурент» висловлює співчуття рідним і близьким.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів