Поділитись:

У Луцьку чоловік на «Жигулях» пошкодив припарковану автівку та втік з місця ДТП (відео)

Понеділок, 26 червня 2023, 18:49
У Луцьку чоловік на «Жигулях» пошкодив припарковану автівку та втік з місця ДТП (відео)

У Луцьку 23 червня у дворі багатоповерхівки на проспекті Волі чоловік на «Жигулях» пошкодив припарковану у дворі автівку та втік.

Про це йшлося у сюжеті телеканалу «Конкурент TV».

Інцидент трапився 23 червня у дворі біля багатоповерхівки на проспекті Волі 41. Власниця пошкодженої Тойоти помітивши пошкодження на своїй машині одразу викликала на місце поліцію. Впізнала вона і винуватця ДТП. Правоохоронці почали з'ясовувати обставини події.

Коли ж справа дійшла до водія, той говорити щось про себе відмовився. Під час з'ясування деталей ДТП патрульні помітили, що чоловік перебував у стані алкогольного сп'яніння. Як розповіли телеканалу «Конкурент TV» у патрульній поліції області, пройти огляд на стан сп'яніння чоловік відмовився. А патрульним сказав – що випив, мовляв, вже після вчинення ДТП.  

Хоч чоловік довго не зізнавався, що причетний до аварії – під час з'ясування обставин таки виявилось, що він винен.

«Згодом винуватець на своєму автомобілі марки ВАЗ повернувся на місце події. Керманич повідомив, що так, саме він скоїв цю автопригоду після чого дійсно поїхав в інший двір»,  – розповіла речниця патрульної поліції Волині Ольга Коваленко.

На чоловіка патрульні склали 3 адмінпротоколи. Йдеться про порушення ПДР, що спричинило пошкодження транспортних засобів, залишення місця ДТП та вживання алкогольних напоїв водієм транспортних засобів після аварії. Далі – справа за судом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
27 квітня 2024
17:26
26 квітня 2024
17:45
25 квітня 2024
22:02