Поділитись:

"Стараються показати щось краще і менше проблем", - Саганюк про приїзд Гройсмана на Волинь

Вівторок, 14 лютого 2017, 18:48

Міський голова Володимира-Волинського Петро Саганюк висловив сумніви щодо приїдуть Прем'єр-міністра Володимира Гройсмана у княже місто.

Про це очільник міста заявив під час брифінгу 14-го лютого, – повідомляє видання "Буг".

На думку Петра Саганюка, є багато проблем, які обласне керівництво не хотіло б показувати.

Про візит Прем'єр-міністра Володимира Гройсмана на Волинь повідомив губернатор Волинської ОДА Володимир Гунчик під час оперативної наради 13-го лютого. Наразі точний маршрут Прем'єр-міністра не відомий.

"Я думаю, що буде, як завжди при візиті будь-якого керівника високого рангу: стараються показати щось краще і менше проблем. Якби Прем'єр-міністр відвідав наше місто, потрібно було б показати проблеми нашого військового з'єднання, питання соціального захисту учасників АТО, проблема із житлом для військових (скільки вже обіцяють завершити 44-ох квартирний будинок до Покрови?). Можна показати навіть цукровий завод, як в державі йде приватизація, і як власники приватизованих підприємств "деребанять" майно, яке роками будували прості люди", – зазначив міський голова.

Мер Володимира-Волинського припустив, що Володимир Гройсман відвідає місто Луцьк, а також в Нововолинську шахту №10. Саганюк додав, що, якщо прем′єр поїде у Нововолинськ, є ймовірність того, що делегація завітає і до Володимира-Волинського.

Надрукувати
мітки:
коментарів