Поділитись:

Не ввімкнула поворот: на Волині пенсіонерка на «мазді» збила мотоцикліста

Четвер, 22 червня 2023, 08:00
Не ввімкнула поворот: на Волині пенсіонерка на «мазді» збила мотоцикліста

фото ілюстративне 

На Волині судили пенсіонерку, яка за кермом легковика збила мотоцикліста. Жінка не ввімкнула сигнал повороту на перехерсті. 

ДТП трапилася 28 липня 2021 року на автодорозі «Доманове-Ковель-Чернівці-Тереблече», – повідомляє ІА «Волинські Новини» з посиланням на вирок суду. 

На вулиці Луцькій у селі Колодяжне водійка Mazda 3 жінка, повертаючи ліворуч на вулицю Лесі Українки, не увімкнула сигнал повороту та не надала дороги мотоциклу SHINERAY XY400GY-3, який рухався у зустрічному напрямку. Внаслідок чого транспортні засоби зіткнулися. У результаті ДТП мотоцикліст отримав тяжкі тілесні ушкодження, серед яких відкриті переломи кісток.

Про водійку відомо, що вона народилася у селі Стобихівка Камінь-Каширського району, розлучена та є пенсіонеркою. Жінка визнала свою провину в ДТП, повідомивши, що частково відшкодувала потерпілому заподіяну шкоду. Вона просила у постраждалого чоловіка вибачення.

Потерпілий мотоцикліст пригадав, що на момент ДТП він рухався в потоці транспортних засобів. На перехресті автомобіль обвинуваченої здійснив з ним зіткнення. Події після аварії він не пам’ятав, бо втратив свідомість.

Врахувавши обставини справи, суд призначив винуватиці ДТП покарання у виді чотирьох років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортним засобом на один рік, яке замінив на два роки іспитового терміну.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів