Поділитись:

У "Модерн - Експо" відбувся чемпіонат з шахів (фото)

Вівторок, 14 лютого 2017, 12:22
У «Модерн - Експо» відбувся чемпіонат з шахів (фото)

У «Модерн - Експо» відбувся чемпіонат з шахів (фото)

За ініціативи керівництва СП ТОВ "Модерн-Експо" спільно з КЗ "Луцький МЦФЗН "Спорт для всіх" 11-12 лютого 2017 року відбувся II-й чемпіонат "Модерн-Експо" з шахів 2017.

Про це повідомляє КЗ "Луцький міський центр фізичного здоров'я населення "Спорт для всіх".

Відкривав турнір генеральний директор компанії Петро Пилипюк, який наголосив, що такі змагання будуть традиційними, адже гра в шахи є інтелектуальною, вражає глибиною логічного мислення, розвиває пам'ять, уяву та розрахунок. Крім цього, цей вид спорту є прекрасною організацією змістовного дозвілля працівників.

Також до слова була запрошена директор КЗ "Луцький МЦФЗН "Спорт для всіх" Наталія Назарук, яка привітала всіх присутніх із спортивним святом у і подякувала керівнику за розвиток та популяризацію видів спорту серед працівників підприємства.

Чемпіонат проходив впродовж двох днів за швейцарською системою у 9 турів по 25 хвилин на партію кожному. Змагалися 17 учасників адмінкорпусу та виробництва. Судили змагання провідні професіонали КЗ "Спорт для всіх": Микола Проскуровський, Ігор Дзюбак, Ольга Проскуровська та Петро Потапчук.

Найкращими інтелектуалами компанії "Модерн-Експо" стали:

1 місце — Дмитро Степанов (менеджер з продажу, 8 з 9 можливих очок).

2 місце — Петро Приймачок (заступник начальника цеху виготовлення брендового обладнання, 8 з 9 можливих очок).

3 місце — Володимир Омельчук (верстатник, деревообробник, 7 з 9 можливих очок).

Переможців чемпіонату "Модерн - Експо" з шахів нагороджували кубоком, медалями та грамотами почесні особи: генеральний директор компанії Петро Пилипюк, заступник міського голови Юрій Моклиця, директор КЗ "Спорт для всіх" Наталія Назарук та президент Волинської шахової федерації Володимир Вдовенко.

У «Модерн - Експо» відбувся чемпіонат з шахів (фото)У «Модерн - Експо» відбувся чемпіонат з шахів (фото)У «Модерн - Експо» відбувся чемпіонат з шахів (фото)У «Модерн - Експо» відбувся чемпіонат з шахів (фото)У «Модерн - Експо» відбувся чемпіонат з шахів (фото)У «Модерн - Експо» відбувся чемпіонат з шахів (фото)У «Модерн - Експо» відбувся чемпіонат з шахів (фото)

Надрукувати
мітки:
коментарів