Поділитись:

Росіяни готуються втікати з півдня України (відео)

Вівторок, 20 червня 2023, 21:55
Росіяни готуються втікати з півдня України (відео)

За даними аналітиків, українські війська атакували північну та південну околиці Бахмута. Також захисники проводили операції на південному фронті. ЗСУ продовжують свій наступ, як мінімум, на чотирьох ділянках фронту, згідно з вечірнім повідомленням експертів з Інституту вивчення війни (ISW) за 17 червня 2023 року. На фоні певних успіхів ЗСУ російська пропаганда почала активно просувати ідею провалу українського наступу. До гучних заяв долучаються високі чини в Кремлі та навіть сам Володимир Путін. Ось днями прессекретар Путіна Дмитро Пєсков заявив, що завдання з «демілітаризації» України значною мірою виконані. Хоча, по факту, Україна має зараз найпідготовленішу та найбільш оснащену армію за всю історію.

У новому випуску програми «Прайм-Тайм» на телеканалі «КонкурентTV» військово-політичний оглядач групи «Інформаційний спротив» Олександр Коваленко розповів, про що може свідчити риторика та істерія росіян.

Олександр Коваленко, зазначив, що вірити Пєскову не варто, адже це військовий злочинець.

«Але те, що він сказав, це може бути підготовка споживача саме цього інформаційного фастфуду російського. Ми вже демілітаризували Україну, бачити в них не залишилося радянської зброї, радянської техніки, в них все американські, європейські стандарти НАТО. Ну ось вона демілітаризація, ми ж так і намагалися, щоб в них взагалі не було радянської зброї», – жартує Олександр.

«Але вони розуміють, що війну програно. Вони розуміють, що їм доведеться тікати з Півдня. Вони вже це бачать. Вони підготували навіть плацдарм, по якому вони будуть тікати», – каже він.

Проте військово-політичний оглядач зазначає, що окупанти будуть тікати, проливаючи кров і знищуючі населені пункти.

«Але вони саме будуть тікати, вони саме до цього готуються. І вони фактично повинні якось це виправдовувати, ну, мовляв, що демілітаризація закінчена, вона проведена і ще скажуть, що вона проведена успішно.»

Пункт виконання цього завдання, так званої СВО, буде транслюватись у російському інформаційному просторі. Також Олександр зазначає ще один пункт їхнього завдання – «денацифікація».

«Що вони мали на увазі під за денацифікацією? Я так розумію, що вони можуть зробити ось такий цікавий «фінт», мовляв, ну ми ж в Маріуполі знищили, наприклад, «АЗОВ», ви бачите в зоні бойових дій «Правий Сектор» – не бачите! Бо ми вам про нього не розказуємо, отже немає «Правого Сектору»! Все, ми знайшли «Правий Сектор», ми знайшли «АЗОВ», все цих підрозділів не існує, бо ми їх не згадуємо, знову ж таки. Отже, денацифікацію завершено, бо головні нацисти в Україні були саме ці підрозділи», – каже Олександр.

Олександр Коваленко поки не припускає як росіянам подадуть інформацію про вихід з Криму та Донецької і Луганської областей, але впевнений, що Росія спеціально затягує час аби знайти правильні кроки з підготовки російського суспільства до цих дій.

Детальніше у відео:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів