Поділитись:

Як захопити світ не привертаючи увагу санітарів: виступ Путіна

Автор: Сергій Фурса |
Вівторок, 20 червня 2023, 12:54
Як захопити світ не привертаючи увагу санітарів: виступ Путіна

Путін виступив публічно на тему, як захопити світ, не привертаючи увагу санітарів. Або як мати змогу знищити будь яку будівлю в Києві, але не робити цього, бо просто не хочеш, а не тому, що не можеш.

Дуже інформативний виступ, насправді. Хоч він і відбувався під час театру абсурду на економічному форумі. Багато чого пояснює. В тому числі, навіщо росіяни весь травень заважали спати мешканцям Києва.

Що стало ясно з виступу Путіна? Що саме для нього робот андроїд коношенков влаштовує всі ці щоденні виступи, протягом яких вони доповідають про нищення 100500 хаймерсів і мільйонів найманців з Польші. Це шоу для одного глядача. Для Путіна. І він в це вірить. Всі внші дивляться і ржуть, а Путін вірить.

А тоді виходить Путін і каже, що знищив навколо Києва 5 комплексів патріот. Із двох, що Україна отримала.

Здавалося б, обстріли Києва у травні не мали ніякого сенсу. Економити ракети весь березень і квітень, щоб потім, напередодні українського наступу, тупо злити їх на беззсмістовні нічні обстріли? Щоб в чернві знов лише обмежено обстрілювати. Тут же не було ніякого сенсу. Якщо слідувати логіці і вважати, що всі мають достатній обьєм інформації.

А якщо ні? Якщо військові стріляють і доповідають Путіну, що знищили дуже багато важливих цілей. Від патріота до Буданова. Тоді сенс з являється. Тоді можна повторювати майже кожну ніч. Бо ти тоді не бьєшся головою об українське ппо, руйнуючи сон киянам (така собі військова ціль), а робиш результативні атаки. І звісно їх треба повторювати, не жаліючи дефіцитні ракети. Щоб знову заслужити похвалу диктатора. Якому знов в папочці напишуть, а по телевізору Коношенков доповість, про вражаючи успіхи.

Вони стріляють не щоб попасти. А щоб доповісти Путіну, що попали. І забезпечити цим комфортне перебування для себе на фінансових потоках.

Це все дуже нагадує історію португальського диктатора Салазара, який в кінці свого життя все ще правив, але був вже не сповна розуму. І от для нього видавали в одному екземплярі газету, де все було зашибісь. В тому числі вони вигравали постійно в колоніальних війнах. А для Путіна от навіть по телевізору виступають. І в бункері дід радіє, що патріотів у цього НАТО скоро не залишиться.

А далі Путін так у це вірить, що сам виходить позоритися з цими тезами на люди. Бо навряд він би це робив, якби думав, що то лише пропаганда для лопухів. І від довгого сидіння в бункері в нього просинається жага до навчання інших і вилазить вся піднаготна. Від побутового шовінізму і расизму (а вони ж рік думали як пояснити нацистів в Києві і єврея президента і за рік змогли придумати тільки цю ганьбу) до нищення 5 комплексів патріот.

«Умом Россию не понять». Це правда. Якщо мислити виходячи з критеріів, координат цивілізованого світу. Але якщо знати правила гри, то все відразу з цією Росією зрозуміло.

Опубліковано з дозволу автора. Оригінал.

Надрукувати
мітки:
коментарів