Поділитись:

Патрульні знайшли водія, який втік з місця ДТП у Луцьку

Вівторок, 20 червня 2023, 10:28
Патрульні знайшли водія, який втік з місця ДТП у Луцьку

Луцькі патрульні розшукали водія, який скоїв дорожньо-транспортну пригоду та поїхав з місця події.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці патрульної поліції Волинської області.

Нещодавно на вулиці Ківерцівській трапилася ДТП. На місці події інспектори встановили, що водій Audi виїжджаючи з другорядної дороги, не надав перевагу у русі автомобілю Volkswagen, через що й сталося зіткнення.

Після цього керманич Audi покинув місце автопригоди.

За кілька днів правоохоронці розшукали порушника. На нього поліцейські склали адміністративні матеріали за ст. 124 (Порушення ПДР, що спричинило пошкодження транспортних засобів) та ст. 122-4 (Залишення місця ДТП) КУпАП.

Від початку року патрульні зафіксували 99 ДТП, в яких один з учасників залишав місце автопригоди. 95 з цих громадян поліцейським вдалося розшукати та притягнути до відповідальності. А це – понад 90 % порушників.   

Правоохоронці нагадують, що покидати місце ДТП – заборонено. Це стосується не лише водіїв, а й інших учасників дорожнього руху, які причетні до автопригоди.   

За таке правопорушення, згідно зі ст. 122-4 (Залишення місця дорожньо-транспортної пригоди) КУпАП передбачено штраф в розмірі 3 400 гривень або позбавлення права керування транспортними засобами на строк від одного до двох років або адміністративний арешт.

Нагадаємо: 19 червня поблизу села Копачівка Луцького району зіткнулися вантажівка МАЗ та пасажирський автобус Mercedes сполученням «Луцьк – Світязь». Від удару бус злетів у кювет і перекинувся, постраждали тринадцять осіб, в тому числі – двоє дітей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів