Поділитись:

На сході ситуація складна, ворог підтягує сили, – Маляр

Понеділок, 19 червня 2023, 23:08
На сході ситуація складна, ворог підтягує сили, – Маляр

Заступниця міністра оборони Ганна Маляр повідомила, що ворог підтягнув сили на сході, однак українські захисники не дають йому просуватись.

Про це пише Українська правда.

«На сході зараз складна ситуація. Ворог підтягнув свої сили та здійснює активний наступ на Лиманському і Куп‘янському напрямках, намагаючись перехопити в нас ініціативу. Фіксується висока активність ворожих обстрілів. Тривають гарячі бої. Наші війська мужньо діють в умовах переваги ворога в силах та засобах і не дають ворогу просуватись», – повідомила Маляр.

Вона додала, що ворог не залишає своїх планів вийти на кордони Донецької та Луганської областей – наразі це основний напрямок наступу окупантів. За її словами, ворог сконцентрував на сході значну кількість своїх підрозділів, зокрема десантно-штурмових.

Як зазначають джерела УП серед військових, наступальні дії росіян на Лиманському напрямку наразі не мають успіху. Втрачені з українського боку позиції тут же відбиваються. Найсильніші удари росіян припадають на район Торського (10 км від Лимана на схід) і на ліс, що знаходиться на південь від Кремінної.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів