Головне у Луцьку: ТОП новин за п'ятницю, 16 червня

П'ятниця, 16 червня 2023, 21:00

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші новини Луцька та Волині за п'ятницю, 16 червня. 

Про те, що поліція встановлює особи трьох хлопців і жінки за злочини у Луцьку

 

Оперативники Луцького райуправління поліції встановлюють особи неповнолітніх хлопців та жінки, які можуть бути причетні до вчинення кримінальних правопорушень на території Луцька.

Про те, що у Луцьку – конфлікт між мешканцями сусідніх будинків

 

У Луцьку мешканці сусідніх дворів посварилися за дорогу. Лучани,  які живуть у ЖК «Зелений масив» не один рік мають проблему доїзду до власних будинків. Днями конфлікт із мешканцями сусідньої вулиці, через двір якої і їдуть автівки до цього комплексу, набув нових обертів.

Про те, що у Луцьку жінка на «ніссані» переїхала собаку 

 

У Луцьку жінка на кросовері Nissan переїхала собаку, яка лежала на дорозі поруч з місцями для паркування біля ЖК «Яровиця».

Інцидент трапився у четвер, 15 червня, біля ЖК «Яровиця» у Луцьку. Автомобіль Nissan, який виїжджав з паркомісця, переїхав собаку, що лежав на дорозі. Тварина, ймовірно, загинула.

Про те, що на трасі Київ-Ковель-Ягодин маршрутка злетіла у кювет

 

На трасі «Київ-Ковель-Ягодин» рейсовий автобус злетів з дороги у кювет.

Сьогодні, 16 червня, на автошляху «Київ-Ковель-Ягодин» потрапив у дорожньо-транспортну пригоду. За попередньою інформацією постраждалих у ДТП немає. Пасажири маршрутки повиходили з транспортного засобу та попутками намагались дістатися до пункту призначення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: