Поділитись:

У Луцьку університет співпрацюватиме з СІЗО (фото)

П'ятниця, 16 червня 2023, 17:50
У Луцьку університет співпрацюватиме з СІЗО (фото)

Волинський національний університет імені Лесі Українки співпрацюватиме з Луцьким слідчим ізолятором. Відповідний договір підписали представники установ у кабінеті ректора Анатолія Цьося.

Про це повідомили на сайті ВНУ.

Також на зустрічі були присутні начальник Луцького СІЗО Андрій Гульоватий, в. о. заступника начальника з СВПР Тарас Крук, декан факультету психології Тамара Дучимінська й завідувач кафедри практичної психології та психодіагностики Людмила Магдисюк, які й відповідатимуть за реалізацію умов договору з боку Університету.

«Предмет договору – організація партнерства та співпраці сторін, спрямованих на розвиток спільних освітньої, наукової, економічної діяльності між закладами, що передбачатимуть запровадження новітніх форм партнерських відносин. Мета договору – встановлення взаємовідносин, що будуються на основі різних форм співпраці в галузі підвищення рівня професійної підготовки фахівців у соціально-гуманітарній сфері», – йдеться у повідомленні.

Зокрема, представники установ організовуватимуть і проводитимуть наукові, освітні семінари, лекції, конференції, наукові дослідження, братимуть участь у професійних об’єднаннях за фахом, здійснюватимуть наукове консультування, матимуть можливість проходження практики тощо.

«Нам буде цікаво та корисно співпрацювати з такою установою. Це сприятиме покращенню якості освіти та підвищенню рівня знань студентів», – зазначила Людмила Магдисюк.

Представник слідчого ізолятора підтримав завідувачку кафедри. Він зазначив, що його установа теж потребує співпраці з Університетом, зокрема з факультетом психології.

На завершення ректор підписав із гостями договір про співпрацю.

У Луцьку університет співпрацюватиме з СІЗО (фото)У Луцьку університет співпрацюватиме з СІЗО (фото)У Луцьку університет співпрацюватиме з СІЗО (фото)У Луцьку університет співпрацюватиме з СІЗО (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів