Де у Луцьку купити купальника (ціни)

Автор: Ольга Зейлик |
Вівторок, 27 червня 2023, 09:00

Поки надворі – то сонечко і спека, то грози і шквальні вітри, пора задуматись над тим, щоби оновити свій купальний гардероб. Великий шмат літа все ще попереду, а з ним – і купання в озерах і річках, а якщо пощастить, то й на морях :)

Журналісти сайту новин Луцька і Волині «Конкурент», пройшлися Луцьком у пошуках купальника і зібрали для вас ціни на цей елемент літнього одягу.

Discountera

 

Магазин зі стоком пропонує бюджетні варіанти від європейських брендів. Тут можна скласти комплект самостійно, адже бюстики і плавки продаються окремо. Ціна – від 199 гривень за одиницю. Суцільні купальники тут теж є. Їхня ціна – 499. А ще, як розповіли консультанти, зараз у магазині діє акція: знижка 30% на все (до 29 червня).

   

FAMO

Магазин-бренд аксесуарів та одягу. Купальники власного виробництва у цьому бутіку продають комплектами. Ціни – досить різні. 

Однотонний блакитний роздільний купальник тут обійдеться у 1049 гривень.

  

А такий в анімалістичний принт – 899 гривень.

 

Суцільні купальники тут теж є. Такий рожевий, наприклад, буде коштувати 1699 гривень.

 

Jasmine

Бренд спідньої білизни до літа підготував свою колекцію купальників. Тут «верхи» і «низи» можна придбати окремо, комбінуючи розміри і фасони.

Такий червоний бюстик з золотою фурнітурою стане в 997 грн

 

Плавки до нього в комплект теж є – 649 гривень.

 

В літній колекції є і суцільні купальники. Наприклад, такий з оригінальними вирізами коштує 1500 гривень.

 

Єврошоп

У цьому стоковому нагазині більшість купальників продаються окремо, та все ж комплекти можна знайти.

Ціни – дууууже різні. Так, тут можна знайти верх від купальника за 180 гривень, а можна й за 3000. Тому раптом любите порпатись і довго шукати й вибирати, то велкам, як то кажуть.

Такий бірюзовий комплект можна взяти за 2700 гривень.

 

А цей, на м'якій чашці в горошок, вартує 880 грн.

 

Якщо любите суцільні купальники, то тут вони теж є. І пляжні, і спортивні для басейну теж, до речі.

Такого плану принтовані тут коштують у межах 500-900 гривень.

 

Reserved

Тут теж є колекція купальників, щоправда вибір був не надто великим (або нам просто вдалось потрапити у сам розпал «сезону»). Є однотонні й принтовані моделі. Окремо бюстики від купальників можна придбати за 699 грн. Плавочки до них у тон вартують у межах 499-599 гривень.

   

А такий мінімалістичний суцільний купальник тут обійдеться в 1399 грн.

 

Ринки

Весь шарм примірки на картонці. Ходіння туди-сюди у пошуках того, що припаде до душі, а ще – торг. Так, тут і досі можуть скинути пару гривень «на каву»...

Старий ринок

Роздільні купальники тут ми знайшли за 660-760 гривень за комплект. А якщо довше походити, то можна надибати й ціну, удвічі меншу. На суцільні купальники ціни варіюються приблизно в межах 600-950 грн.

  

Варшавський ринок

Тут ми знайшли багато новинок: і комплекти-трійки з такою собі накидкою-болеро (його ціна, до речі, 955 гривень), і комплекти з двома парами плавок. Загалом ціни – у межах 700 – 950 гривень

  

Суцільні купальники обійдуться дорожче. Такі чорні, наприклад, були по 1050 грн.

 

Як бачимо, ціни на білизну для купання дуууже різні, тож можна обрати те, що сподобається не лише вам, а й вашому гаманцю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: