Поділитись:

Росіяни «здали» колону кадирівців ЗСУ (відео)

Четвер, 15 червня 2023, 21:50
Росіяни «здали» колону кадирівців ЗСУ (відео)

14 червня з'явилась інформація, що Адама Делімханова, «праву руку» Рамзана Кадирова, вбили чи поранили в Україні. Правозахисник з Чечні Абубакар Янгулбаєв заявив, що «злити» інформацію про місце перебування Делімханова могли вагнерівці Євгена Пригожина.

У новому випуску програми «Прайм-Тайм» на телеканалі КонкурентTV генерал-майор запасу СБУ Віктор Ягун розповів про те, що у рашистів є практика «зливання» позицій своїх же військ ЗСУ.

Віктор Ягун зазначив: «Я не виключаю, що вагнерівці час від часу виходять на на нашу розвідку і здають яку інформацію про місце перебування проти своїх опонентів. Така сама ситуація і з іншими представниками російських, так званих, військових. Вони, якщо їм треба зробити відплату, можуть спокійно виходити по раціях на наші позиції і просити накрити тих чи інших сусідів для того щоб покращити своє становище, чимось скористатися… різні є мотиви. Це стабільний стан душі, що вагнерівців, що російських офіцерів. Їм байдуже з ким вони воюють, проти кого вони воюють, для чого вони воюють, хто там зліва, справа. Їм головне вижити і заробити. Оце основне в якому напрямку працює їхній мозок.»

Також генерал-майор запасу СБУ розповів, що на початку військових дій ФСБ здали позиції колони кадирівців.

«Ми пам’ятаємо історію, коли прийшла інформація, говорили, що вона прийшла від ФСБ і ми спроможні були накрити колону росгвардії кадирівців, яка рухалась в потрібному для них напрямку. Про це ніхто не знав, окрім служб РФ. І тоді вдалося значні втрати їм нанести і кадирівці просто зникли з поля зору Київської області. І це якраз той випадок коли чужими руками ФСБ розправилися з кадирівцями, яких вони терпіти не можуть», – каже він.

Детальніше у відео:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів