Поділитись:

Сурогатом біля "Кромберга" торгують чотири рази на добу, - Сиротинська

Понеділок, 13 лютого 2017, 15:42

У муніципальній поліції вважають, що варто посилити чергування патрульних автомобілів біля "Кромберга", щоб вирішити питання із торгівлею сурогатом поблизу заводу.

Уся проблема у відпрацюванні питання продажу сурогату біля заводу полягає в тому, що частина цієї території не належить до міста Луцька, на ній муніципали вже не можуть діяти. Про це у коментарі Конкуренту сказала начальник департаменту муніципальної поліції Юлія Сиротинська.

Вона сказала, що це питання буквально декількох метрів. Втім, щоб пришвидшити вирішення цієї проблеми, муніципальна поліція зверталась із відповідними листами до ГУ НП у Волинській області, щоб вони посилили патрулювання поблизу заводу автомобілями поліцейських Луцького району.

"Чотири рази на добу виходять ці люди, які торгують алкоголем, і відбувається перезмінка. Якби посилили патрулювання патрульних авто, то це б дало результат. Але, можливо, це комусь не потрібно", – сказала Юлія Сиротинська.

Вона додала, що зараз муніципальна поліція виїжджає до заводу у міру сил, двічі на тиждень, оскільки зараз луцькі муніципали розпочали інтенсивну боротьбу із продажем сурогату. Як розповіла начальник департаменту муніципальної поліції, виявити місця продажу такого алкоголю було складно, і їх виявилось дуже багато. Втім зараз муніципали вже мають перелік вулиць, об'єктів на території ринків та квартир, в яких продають сурогат.

"Проблема продажу сурогату на квартирах взагалі погано регулюється законодавчо. Тому що проникати в житло ми не маємо права, так само як і патрульні", – додала Юлія Сиротинська.

Що ж до торгівлі "паленкою" біля "Кромберга", то муніципали планують відправити на завод відповідні листи стосовно того, що в них є залучені перевізники, які здійснюють перевезення їхніх працівників. Й у муніципалів є інформація, що є водії автобусів, які також закуповують цей алкоголь і розповсюджують серед працівників заводу.

Читайте також: ЛУЦЬКИЙ ДЕПУТАТ КУПИВ ПЛЯШКУ "ПАЛЕНКИ" БІЛЯ "КРОМБЕРГ ЕНД ШУБЕРТ"

Надрукувати
мітки:
коментарів