Поділитись:

Україну накриє 30-градусна спека

Вівторок, 13 червня 2023, 13:02
Україну накриє 30-градусна спека

Суттєве підвищення температури очікується ближче до вихідних.

Попри те, що вихідні та початок тижня були прохолодними, найближчими днями до України повернеться тепла погода. Вже перед вихідними температура подекуди сягатиме +30°. Про це свідчить прогноз Українського гідрометцентру, – пише Уніан.

За даними синоптиків, цього тижня в нашій країні переважатиме більш спокійний характер погоди. Подекуди очікуються короткочасні дощі, на заході України опади будуть більш інтенсивними. Температура почне підвищуватись з середи, 14 червня.

Сьогодні, за даними Укргідрометцентру, місцями, крім східних та північно-східних областей, очікується невеликий короткочасний дощ та грози. На Закарпатті та Прикарпатті опади будуть помірними. Вдень в західних та північних областях стовпчики термометрів покажуть 15-20°, на решті території буде  21-26°.
В наступні дві доби в більшості областей очікуються короткочасні дощі та грози, лише на півночі, в четвер і на півдні країни без опадів. Температура вночі 12-18°, вдень 14 червня 20-25°, 15 червня, крім заходу та сходу, 23-28°.

У п'ятницю у західних, місцями в Житомирській, Вінницькій та Одеській областях прогнозуються короткочасні дощі та грози, на решті території переважно без опадів. Температура вночі становитиме 11-17°, на півдні країни до 20°; вдень температура підійматиметься до 24-30°, у західних областях 20-26°.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів