Поради щодо вибору подарунка для дівчинки

Понеділок, 12 червня 2023, 15:19

Вибрати подарунок для маленької леді не так просто, а якщо ви не знаєте інтереси дитини, то завдання перетворюється в справжній квест. Але декілька порад нижче допоможуть вам купити іграшки для дівчат легко, не витрачаючи на вибір купу часу.

Яку іграшку вибрати для дівчинки?

Перш за все вам потрібно визначитись з віковою категорією іграшок, вибір скоротиться і ви швидко підберете потрібний подарунок. Ось декілька варіантів подарунків для дівчаток різного віку:

  1. Немовлям від народження до 1 року підійдуть прості брязкальця, підвісні іграшки на ліжечко та найпростіші сортери. У цей період дитина тільки вчиться робити свої перші рухи — торкнутись, взяти в ручку, перевернутись. Тож іграшка має бути проста, приємного кольору та без лишніх деталей.

  2. Від 1 до 3 років вибір іграшки для дівчинки стає ширшим. Як тільки малеча навчилась ходити, можна вибрати:

  • Візочок з лялькою. Малеча починає наслідувати маму і все за нею повторювати, тож пупс, якого треба годувати та колисати, викличе у дитини приємні враження.

  • Дитяча побутова техніка. Це неодмінний атрибут дитячої кімнати дівчинки та чудовий спосіб привчити дитину до порядку та ведення господарства. Перша маленька кухня, пилотяг, пральна машинка — це все допоможе батькам познайомити малечу з новою стороною життя та зацікавить дитину цікавою грою.

  • Ляльки. В будь-якому віці для дівчинки буде цікава лялька, а якщо ще й вибрати для неї замок чи ляльковий будиночок з меблями — радості дитини не буде меж.

  1. Дівчаткам від 3 до 5 років можна вибрати набори для творчості. Плетіння браслетів, малювання, аплікації, миловаріння — сьогодні можна вибрати все, що завгодно. Головне, що такі ігри розвивають творчість дитини, не обмежують її фантазію та дозволяють самовиражатись.

Чому дитячі іграшки — це так важливо?

Дитячі іграшки — важливий елемент розвитку дитини, і ось чому:

  • дитина починає проявляти себе за допомогою гри, вчиться пізнавати себе та відкриває в собі нові здібності та інтереси;

  • у процесі гри з пупсом та дитячою кухнею дівчинка вчиться турбуватись про когось, доглядати за простором, в якому вона знаходиться та привчається до порядку.

  • Плетіння браслетів, малювання чи ліплення вчить малечу створювати своїми руками щось нове. Це сильний поштовх для дитини розкрити свої здібності та дати волю фантазії. В свою чергу це чудово впливає на розвиток розумової активності та творчого погляду на життя.

  • Іграшки, творчі набори, сортери — все це допомагає розвивати дрібну моторику, увагу та пам'ять.

Та й взагалі іграшки чудово допомагають дітям соціалізуватись, знайомитись та вчитись спілкуватись один з одним. Спочатку малеча знайомиться на фоні ігор, а потім вже починають пізнавати один одного. Якісні іграшки неодмінно допоможуть вам у всесторонньому та цікавому розвитку дитини.