Поділитись:

У Луцьку попрощалися з полеглим офіцером-розвідником Віталієм Петруком (фото)

Понеділок, 12 червня 2023, 14:44
У Луцьку попрощалися з полеглим офіцером-розвідником Віталієм Петруком (фото)

У Луцьку в останню путь провели 31-річного командира розвідвзводу молодшого лейтенанта Віталія Петрука, який загинув на Донеччині.

Його відспівали у Кафедральному соборі Святої Трійці у понеділок, 12 червня, повідомили на сайті Луцької міської ради.

Нагадаємо, лучанин Петрук Віталій Павлович, 13 березня 1992 року народження, проходив військову службу за контрактом з 1 лютого 2022 року на посаді командира розвідувального взводу. Молодший лейтенант Віталій Петрук загинув 7 червня 2023 року під час виконання бойового завдання щодо захисту територіальної цілісності та незалежності України в районі населеного пункту Діброва Донецької області.

Після завершення панахиди домовину з тілом захисника прощальною ходою пронесли Театральним майданом. У цей момент лучани, віддаючи останню шану загиблому, утворили живий коридор і прихилили коліна перед захисником. 

Біля фотостенда «Герої Небесної Сотні – Загинули за єдність України» скорботна процесія зупинилася і виконала Державний Гімн.

Віталія Петрука поховали на міському кладовищі у селі Гаразджа.

Редакція сайту новин Луцька «Конкурент» висловлює співчуття рідним і близьким загиблого.

У Луцьку попрощалися з полеглим офіцером-розвідником Віталієм Петруком (фото)У Луцьку попрощалися з полеглим офіцером-розвідником Віталієм Петруком (фото)У Луцьку попрощалися з полеглим офіцером-розвідником Віталієм Петруком (фото)У Луцьку попрощалися з полеглим офіцером-розвідником Віталієм Петруком (фото)У Луцьку попрощалися з полеглим офіцером-розвідником Віталієм Петруком (фото)У Луцьку попрощалися з полеглим офіцером-розвідником Віталієм Петруком (фото)У Луцьку попрощалися з полеглим офіцером-розвідником Віталієм Петруком (фото)У Луцьку попрощалися з полеглим офіцером-розвідником Віталієм Петруком (фото)У Луцьку попрощалися з полеглим офіцером-розвідником Віталієм Петруком (фото)У Луцьку попрощалися з полеглим офіцером-розвідником Віталієм Петруком (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів