Поділитись:

Шойгу взявся за свій імідж, – британська розвідка

Понеділок, 12 червня 2023, 11:03
Шойгу взявся за свій імідж, – британська розвідка

Британська розвідка стверджує, що російський міністр оборони Сергій Шойгу намагається підтримувати позитивний імідж, незважаючи на те, що його дедалі більше критикують всередині РФ. 

Про це йдеться у розвідувальному огляді Міноборони Британії, – повідомляє Європейська правда.

Як зазначили у відомстві, Шойгу протягом останнього тижня був досить активний у публічному просторі, ймовірно, намагаючись переконати у тому, що він контролює усі стратегічні питання, в той час як Україна прискорює наступальні операції.

Британська розвідка нагадує, що російський міністр дав щонайменше два коментарі, які стосувалися оборонних операцій росії, в тому числі зробив заяви про українські втрати, які були серйозно перебільшеними.

«Це контрастує з іншими ключовими періодами війни, коли він зникав з публічних виступів», – додали у відомстві.

Як йдеться в огляді, Шойгу також закликав російську оборонну промисловість подвоїти свої зусилля і розкритикував офіцерів Західного військового округу за недостатньо швидку відправку резервної бронетехніки на фронт.

«Шойгу, ймовірно, гостро усвідомлює необхідність підтримувати позитивний імідж перед обличчям дедалі більш неприхованої критики з боку деяких співвітчизників», – наголосили у британській розвідці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів