Поділитись:

У Луцьку прикордонники долучилися до акції «Кров для ЗСУ» (фото)

П'ятниця, 09 червня 2023, 19:24
У Луцьку прикордонники долучилися до акції «Кров для ЗСУ» (фото)

У Луцьку в рамках акції «Кров для ЗСУ» військовослужбовці Волинського прикордонного загону здали кров для поранених бійців.

Про це повідомили у пресслужбі Волинського прикордонного загону.

Серед прикордонників, які долучилися до благої справи, чимало  досвідчених донорів, а також тих, хто поділився своєю кров'ю вперше.

Уже вкотре здає кров Марія Столярук.

«Сьогодні прийшла до центру, адже знаю наскільки донації важливі зараз. І це найменше, що я можу зробити для наших побратимів. Сподіваюся, що моя кров врятує життя», – каже прикордонниця. 

Охоронці кордону постійно беруть участь в таких акціях та запрошують усіх небайдужих стати донорами.

У Луцьку прикордонники долучилися до акції «Кров для ЗСУ» (фото)У Луцьку прикордонники долучилися до акції «Кров для ЗСУ» (фото)У Луцьку прикордонники долучилися до акції «Кров для ЗСУ» (фото)У Луцьку прикордонники долучилися до акції «Кров для ЗСУ» (фото)У Луцьку прикордонники долучилися до акції «Кров для ЗСУ» (фото)У Луцьку прикордонники долучилися до акції «Кров для ЗСУ» (фото)У Луцьку прикордонники долучилися до акції «Кров для ЗСУ» (фото)У Луцьку прикордонники долучилися до акції «Кров для ЗСУ» (фото)У Луцьку прикордонники долучилися до акції «Кров для ЗСУ» (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів
17:45
25 квітня 2024
22:02
24 квітня 2024