Поділитись:

Обвалилася траншея: у Луцьку з-під завалу врятували двох людей (фото, відео)

П'ятниця, 09 червня 2023, 16:55
Обвалилася траншея: у Луцьку з-під завалу врятували двох людей (фото, відео)

У Луцьку рятувальникам вдалося витягнути з-під завалу двох працівників, яких засипало землею у траншей триметрової глибини.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці ГУ ДСНС України у Волинській області.

Нагадаємо, у п'ятницю, 9 червня, на вулиці Домни Гордіюк у Луцьку під час земляних ремонтних робіт стався обвал грунту в траншею глибиною 3 метри, і двоє працівників опинилися під землею.

Повідомлення до служби 101 надійшло о 13:48. На місце події виїхали рятувальники 1-ї та 25-ї державних пожежно-рятувальних частин та аварійно-рятувальної частини міста Луцька.

О 14:18 врятували одного чоловіка (Олександр, віком 33 роки), якого передали медикам, і продовжили роботи зі звільнення другої людини.

Під час аварійно-рятувальних робіт застосовували інженерну техніку, спеціальний та шанцевий інструмент. Потерпілому одягнули пожежний шолом для захисту голови.

О 14:53 другу людину (Денис, віком 18 років) врятували також.

Від ДСНС було залучено 4 одиниці техніки 20 бійців особового складу.

Обвалилася траншея: у Луцьку з-під завалу врятували двох людей (фото, відео)Обвалилася траншея: у Луцьку з-під завалу врятували двох людей (фото, відео)Обвалилася траншея: у Луцьку з-під завалу врятували двох людей (фото, відео)Обвалилася траншея: у Луцьку з-під завалу врятували двох людей (фото, відео)Обвалилася траншея: у Луцьку з-під завалу врятували двох людей (фото, відео)Обвалилася траншея: у Луцьку з-під завалу врятували двох людей (фото, відео)Обвалилася траншея: у Луцьку з-під завалу врятували двох людей (фото, відео)Обвалилася траншея: у Луцьку з-під завалу врятували двох людей (фото, відео)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів