Поділитись:

Чи почнеться український контрнаступ з Бахмута (відео)

Четвер, 08 червня 2023, 21:50
Чи почнеться український контрнаступ з Бахмута (відео)

Заступниця міністра оборони Ганна Маляр повідомила, що на Бахмутському напрямку українські війська перейшли з оборони в наступ та змогли просунутись на різних ділянках напрямку.  Російські війська на цьому напрямку перейшли до оборони. Заступниця міністра оборони зауважила, що про контрнаступ Сил оборони України не будуть оголошувати публічно. При цьому західні ЗМІ повідомляють, з посиланням на неназвані джерела, що України розпочала контрнаступ.

У новому випуску програми «Прайм-Тайм» на телеканалі «КонкурентTV» військовий аналітик, ветеран російсько-української війни Олексій Гетьман розповів, чи наступ у Бахмуті є частиною довгоочікуваного контрнаступу.

Аналітик зазначив, що цілком можливо, що мова йде про початок великого контрнаступу.

«Справа в тому, що ми теж не будемо збирати велику кількість військ в одному місці, вони теж вразливі для зброї Російської Федерації. Взагалі буде видно, що ми збираємось атакувати. Ми дуже добре маневруємо. Цілком можливо, що це і є частиною контрнаступу про який багато вже чули, ми всі очікуємо», – каже він.

Також під час випуску військовий аналітик розповів чи є можливість у рашистів зруйнувати інші ГЕС, зокрема Київську дамбу. Детальніше у відео:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів