Поділитись:

Лучанка бідкається, а поліція розводить руками: наркоман здав крадений велосипед у ломбард

Четвер, 08 червня 2023, 16:37

Лучанка намагається повернути велосипед сина, який наркоман вкрав біля ліцею №23 та здав його у ломбард. 

Про це вона повідомила в одній з фейсбук-спільнот Луцька.

«25.05.2023 року біля Луцького ліцею №23 був викрадений велосипед мого сина. Відразу повідомили поліцію, яка прибула через дві з половиною години. Всупереч цьому, менше ніж за добу мені повідомили, що крадія спіймали», – написала Тетяна Гордіюк

Каже, що чоловік встиг здати його у ломбард, і якщо жінка хоче, то може його викупити, бо крадій – наркозалежний і немає змоги відшкодувати його вартість. До того ж, він нещодавно вийшов на волю. 

«Велосипед дитини у ломбарді, і якщо я хочу, то можу його викупити, бо злодій, який вкрав цей велосипед, немає змоги мені відшкодувати його, бо він наркозалежний і не так давно вийшов на волю», – наголосила вона. 

Через пару днів після інциденту жінка вирішила викупити велосипед сина, проте у ломбарді сказали, що його вже продали. 

«Моєму обуренню не було меж, я маю свій велосипед, який в мене вкрали, ще й викупити. Подумала вихідні, і у вівторок 30.05 пішла у ломбард з наміром викупити своє ж. Прийшовши туди, працівники навіть не слухаючи, відразу сказали, що ми його продали, і якщо що, то звертайтеся в поліцію», – додає Тетяна. 

Лучанка каже, що через тиждень поліцейський прийшов у ломбард, де йому сказали, що потерпіла може повернути свій велосипед, але вже за 4 тисячі гривень. Хоча за словами Тетяни, він неновий і несправний. Жінка попросила викупити у ломбарду ровер за ту ціну, за яку вони його продали. Однак слідчий сказав, що він зробив усе можливе. 

«Слідчий за тиждень після цього, звернувся у ломбард, і вони все-таки сказали, що дозволяють мені його викупити, майже за 4000 грн. При тому, що велосипед далеко неновий і трохи несправний. Я попросила слідчого, аби він сказав, щоб віддали мені за ту ціну, за яку його продали. На що була відповідь: «Я зробив все що міг»», – пише жінка. 

Підсумовує, що відшкодування буде через суд у розмірі 5 тисяч. Зазначає, що поліція не може вилучити велосипед навіть, як речовий доказ до суду.

«Відшкодування буде через суд в розмірі 5000 грн, які мені ніхто не відшкодує. Велосипеда моя дитина теж немає, тому що поліція не може вилучити мій же велосипед навіть, як речовий доказ до суду. Ось така х*рня, малята. Я в розпачі. Мені не вкладається в голові просто. Ті ломбарди торгують краденим, поліція знає, але немає повноважень, щоб щось зробити», – інформує власниця.

За її словами, справа зрушила з місця.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів