Поділитись:

Полювання з тепловізором – новий результат*

Середа, 07 червня 2023, 15:14
Полювання з тепловізором – новий результат*

З моменту появи тепловізорів за доступною вартістю, на ринку цивільної спостережної оптики пройшло не так багато часу. Але й цього достатньо формування твердого переконання у цьому, що новомодним приладам вдалося перевернути уявлення про традиційні підходи до мисливського промислу. В один з ключових моментів пошуку тварин увірвалася оптика з практично безмежними можливостями. Навіть удень, дивлячись вдалину за допомогою бінокля або потужної зорової труби, ви зможете не помітити тварину, що злилася з рослинністю. У випадку із тепловізором це практично виключено. Далекобійні тепловізори чудово побачать великого звіра за кілька кілометрів, незважаючи на його здатність до маскування. Що стосується нічних типів полювання чи складних погодних умов, то цим приладам тут немає рівних.

Де вигідно купити тепловізор в Україні

Ринок тепловізійної оптики перенасичений величезною кількістю пропозицій від усіляких брендів, у назвах яких можна легко заплутатися. На українському ринку можна виділити київську компанію «Opticstore.com.ua», яка є одним із ключових гравців. Є великий склад продукції і досвідчений персонал, що досконало знається на питанні. Купити тепловізор в ОптікСтор можна з офіційною гарантією виробника. Компанія має прямі контакти з багатьма світовими брендами, надає гарантію та чесну ціну. За телефоном +38 (063) 7-987-987 можна дізнатися цікаві для вас подробиці про будь-яку модель, отримати допомогу при виборі і т.д.

Чим тепловізори кращі за прилади нічного бачення

На відміну від поширеної нічної оптики, якої для роботи в умовах глибокої ночі потрібно інфрачервоне підсвічування, тепловізори чудово бачать незалежно від освітленості. Однією з ключових переваг є робоча дистанція виявлення. Потужна тепловізійна оптика здатна помітити трофейного представника тваринного світу з відстані більше 2-х кілометрів, чого приладам з фотокатодними перетворювачами (ЕОП) або сучаснішим на FHD CMOS чи CCD матрицях і не снилося.

Переваги тепловізорів

  • Дальність виявлення більша, ніж у ПНБ;
  • Не потрібне застосування ІЧ ліхтарів;
  • Можливість робити відеозапис того, що відбувається;
  • Доступна спільна робота з Wi-Fi із цифровими гаджетами;
  • Значно більший функціонал: далекоміри, датчики положення, GPS та ін.

Недоліки

Найголовнішим недоліком тепловізійного обладнання, як і раніше, залишається висока вартість.

Замість висновків

Якщо йдеться про вибір спостережного приладу для пошуку тварин на полюванні – висновок на користь тепловізора є очевидним і незаперечним. Нехай витрати на його придбання виявляться дещо більшими, але сміємо вас запевнити, що він окупиться повністю при першому виїзді на полювання. Тепловізор здатний бачити там, де просто пасує будь-яка інша оптика. Прилад значно підвищить якість вашого хобі, відповідно зросте результативність

Надрукувати
мітки:
коментарів