Поділитись:

У Луцьку через ремонт тепломережі 16 будинків – без гарячої води: коли завершать роботи (фото, відео)

Вівторок, 06 червня 2023, 22:19

У Луцьку на проспекті Відродження розпочалися ремонтні роботи із заміни аварійних тепломереж протяжністю понад пів кілометра. Жителі 16 будинків на проспекті Відродження – без гарячої води.

Про це розповів Суспільному речник державного підприємства «Луцьктепло» Антон Безносиков. Каже: ремонтні роботи, триватимуть орієнтовано два місяці.

«Робітники підрядної організації демонтують старі труби та замінюватимуть їх на нові, попередньо ізольовані, термін експлуатації яких до 50 років», – говорить начальник проєктно-конструкторського відділу державного комунального підприємства «Луцьктепло» Василь Бублій.

Каже, що довжина ділянка 592 метри у двотрубному вимірі.

 

Наголосив, що вартість ремонтних робіт понад чотири мільйони гривень.

«Труби, які зараз експлуатуються із 73 року, тобто їм уже 50 років, вони вже вичерпали свій ресурс. І також за останні роки було багато поривів. Приходилося розривати і замінювати дані мережі», – говорить майстер.

 

Заміна цього трубопроводу була плановою. Місцеві жителі були попереджені про те, що впродовж двох місяців будуть без гарячої води.

Зі слів речника комунального підприємства «Луцьктепло» Антона Безносикова, загальна протяжність тепломереж у Луцьку – 132 км, більшість із них уже втратили свій експлуатаційний ресурс і потребують капітального ремонту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів