Поділитись:

Тиждень без Романюка: секретар і заступники звітували про свою роботу

П'ятниця, 10 лютого 2017, 16:47
Тиждень без Романюка: секретар і заступники звітували про свою роботу

Секретар Луцькради та заступники міського голови щотижня через ЗМІ звітуватимуть про зроблену роботу перед громадою.

Роботу міської ради намагаються зробити максимально прозорою та відкритою. Про це сказала секретар Луцької міськради Юлія Вусенко 10 лютого під час прес-брифінгу у залі засідань департаменту ЦНАП.

Вона наголосила, що після смерті Луцького міського голови Миколи Романюка у міській раді й надалі намагатимуться зберігати прозорість у роботі.

Відтак від сьогодні кожної п'ятниці заступники Луцького міського голови інформуватимуть через ЗМІ населення Луцька про виконану роботу за тиждень.

Також оперативні наради у міського голови відбуватимуться не двічі на місяць, а щовівторка о 8:30.

"Протягом 15 днів буде надіслано лист з проханням призначити вибори. Зараз будемо підтримувати роботу і готуватись до виборів, щоб місто мало свого міського голову", – сказала Юлія Вусенко.

Після її вступних слів кожен із заступників міського голови розповів про зроблене за тиждень за своїм напрямком.

Оскільки заступника міського голови Сергія Григоренка не було, то Юлія Вусенко замість нього повідомила, що завершився моніторинг пасажирооблік,у і наступного тижня оприлюднять результати, відповідно до яких і визначать, чи обґрунтованим є прохання перевізників про збільшення тарифу.

Також вчора відбулось навчання кондукторів по роботі з валідаторами, якими до кінця березня будуть обладнані усі тролейбуси.

Перший заступник Луцького міського голови Тарас Яковлев розповів про результати зустрічі із представниками корпорації НЕФКО. Він повідомив, що є можливість підписати договір на 5 мільйонів євро, за які можна утеплити 40 будівель бюджетної сфери.

Також він наголосив на тому, що під час сильного снігопаду та буревію техніка в місті працювала безперервно.

"Упродовж першої доби, коли був буревій, ми втримували дороги у нормальному режимі, і в нас не було заторів. Через добу за наступну ніч ми прочистили дороги", – сказав Тарас Яковлев.

Він додав, що роботи з розчистки снігу у дворах продовжуються, і щоб покращити їхню якість, будуть пропонувати депутатам підтримати на сесії виділення коштів на придбання спецтехніки для розчистки снігу на тротуарах.

Заступник Луцького міського голови Юрій Моклиця повідомив, що зараз активізується період боротьби з хащами із сухих гілок. Також вже тиждень, як працює дільниця з обслуговування парків КП "Парки та сквери", які вже очистили два гектари парку від хащів.

"З наступного тижня починаємо активне розчищення берегів річки Стир", – анонсував Юрій Моклиця.

Заступник Луцького міського голови та керуючий справами виконкому Юрій Вербич повідомив, що всі питання щодо планів виконкому будуть виконуватись у встановлені терміни. Наступного тижня повідомлять дату чергового виконкому.

Заступник міського голови Андрій Киця доповів, що вчора відбулась підсумкова обласна колегія управління за 2016 рік, за підсумками якого освіта в Луцьку є лідером в області.

"Все, що задумав міський голова Микола Романюк, зараз реалізовується і буде реалізовано протягом року", – зазначив Андрій Киця.

Надрукувати
мітки:
коментарів