Поділитись:

Врятували два життя: у лікарні на Волині оперували вагітну з апендицитом (фото)

Понеділок, 05 червня 2023, 09:58
Врятували два життя: у лікарні на Волині оперували вагітну з апендицитом (фото)

У Нововолинську прооперувал жінку з апендицитом на 32 тижні вагітності.

Про це йдеться на сторінці Нововолинської центральної міської лікарні.

Там розповіли, що нормальний перебіг вагітності на 32-му тижні ускладнився гострим апендицитом. Лікування – лише оперативне. Рішення потрібно приймати швидко з метою запобігання ймовірних ускладнень, що становлять пряму загрозу життю матері та плоду. 

«А проведення оперативного втручання потребує високого професіоналізму, адже всередині зароджується нове життя. Лапароскопічну апендектомію провели команда наших досвідчених хірургів під наглядом акушер-гінекологів. Відновлення після лапароскопії проходить значно швидше!Майбутня мама почуває себе добре та вже виписана додому. Бажаємо подальшої легкої вагітності без хвороб та чекаємо вже на пологи!» – йдеться у повідомленні. 

Врятували два життя: у лікарні на Волині оперували вагітну з апендицитом (фото)Врятували два життя: у лікарні на Волині оперували вагітну з апендицитом (фото)Врятували два життя: у лікарні на Волині оперували вагітну з апендицитом (фото)Врятували два життя: у лікарні на Волині оперували вагітну з апендицитом (фото)Врятували два життя: у лікарні на Волині оперували вагітну з апендицитом (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів