Поділитись:

РФ готує хімічну провокацію на заводі «Кримський титан», – голова Херсонської ОВА

П'ятниця, 02 червня 2023, 14:32
РФ готує хімічну провокацію на заводі «Кримський титан», – голова Херсонської ОВА

Голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін заявив, що російські загарбники готують чергову хімічну провокацію, щоб зупинити ЗСУ і звинуватити Україну в екологічному тероризмі.

Про це він повідомив у телеграмі.

«За даними сил спротиву, росіяни готують чергову провокацію на хімічному заводі в Армянську тимчасово окупованого Криму. Вони завезли на територію заводу "Кримський Титан" вибухівку і мінують територію.

Ймовірний вибух спричинить викид в атмосферу тисяч тонн отруйних речовин призведе до смертельної небезпеки людей і довкілля», – сказав він.

За словами Прокудіна, у випадку провокації постраждають мешканці Криму і як мінімум ще семи областей України, а також Туреччина і сама РФ.

Він опублікував пам’ятку для населення з алгоритмом дій на випадок хімічної небезпеки і додав, що влада постійно слідкує за цією ситуацією і готова оперативно реагувати на всі загрози, які можуть виникнути. 

РФ готує хімічну провокацію на заводі «Кримський титан», – голова Херсонської ОВА РФ готує хімічну провокацію на заводі «Кримський титан», – голова Херсонської ОВА 

«Зберігайте спокій, не піддавайтесь на провокації ворога та слідкуйте за оголошеннями обласної військової адміністрації», − підсумував Прокудін.

Нагадаємо: 2 червня в окупованому росіянами Бердянську пролунали вибухи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
30 січня 2024
27 грудня 2023
28 листопада 2023
16 жовтня 2023
04 жовтня 2023
29 вересня 2023
20 вересня 2023
05 липня 2023
04 липня 2023