Поділитись:

Дві гранати та обріз: у жителів Луцького району знайшли незаконну зброю (фото)

П'ятниця, 02 червня 2023, 11:31
Дві гранати та обріз: у жителів Луцького району знайшли незаконну зброю (фото)

На Ківерцівщині поліцейські знайшли у двох місцевих мешканців незаконні зброю та боєприпаси.

Про це у п'ятницю, 2 червня, повідомив сектор комунікації поліції Волинської області на сайті ГУНП.

Під час проведення санкціонованого обшуку за місцем проживання 45-річного жителя Луцького району поліцейські виявили два корпуси гранти РГД-5 та запали до них.

На місце прибули спеціалісти вибухотехнічного відділу ГУНП, небезпечні предмети вилучили.

Окрім цього, у 37-річного жителя цього ж району поліцейські вилучили обріз мисливської рушниці та сім набоїв 16-го калібру.

Вилучене направили на дослідження, відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України. Нині за фактом незаконного поводження зі зброєю та боєприпасами триває слідство. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Поліція Волині вкотре наголошує: незаконне поводження зі зброєю та боєприпасами, тягне за собою кримінальну відповідальність. Однак, якщо особа добровільно видасть поліції незаконні зброю та боєприпаси, вона звільняється від такої відповідальності.

Дві гранати та обріз: у жителів Луцького району знайшли незаконну зброю (фото)Дві гранати та обріз: у жителів Луцького району знайшли незаконну зброю (фото)Дві гранати та обріз: у жителів Луцького району знайшли незаконну зброю (фото) 

Надрукувати
мітки:
коментарів
18 квітня 2024
17 квітня 2024
16 квітня 2024
15 квітня 2024
12 квітня 2024
11 квітня 2024
14:00