Поділитись:

У Луцьку відбудеться презентація книги, яка присвячена Україні

Четвер, 01 червня 2023, 08:20
У Луцьку відбудеться презентація книги, яка присвячена Україні

У Луцьку презентують двомовну поетичну книгу-фотоальбому «Незламній» / «For Invincible».

Презентація відбудеться 3 червня і буде четверта по рахунку. Її авторами є 8 поетів та 5 фотографів. Частина коштів від реалізації збірки йтиме на підтримку ЗСУ. До цього презентація відбувалася в Києві, Львові та Коломиї, – йдеться в анонсі заходу. 

«Книга «Незламній» / «For Invincible» – це збірник-присвята Україні, яка вийшла у видавництві «Фоліо». Тут ви знайдете тексти про боротьбу, відвагу, любов і незламність українців. Кожне слово цієї книги пронизане силою і волею до свободи, а кожне фото – емоціями, які проживаємо та не маємо права забути. Всі тексти збірки продубльовані англійською мовою, тож книга може стати чудовим подарунком вашим закордонним друзям, колегам чи знайомим.

31 поезія означає 31-шу річницю незалежності – час, коли українцям знову довелося боротися не лише за суверенітет держави, але і за щоденне виживання», – зазначили організатори. 

У книзі буде поезія Ярини Чорногуз, Тані-Марії Литвинюк, Павлоа Вишебаби, Олега Вишиванюка, Юлії Жирохової, Віталія Бирчака, Юлії Максимейко, Юлії Вротної.

Фотографи проєкту: Олексій Самсонов, Олександр Медведенко, Сергій Нужненко, Яна (Іва) Сідаш, Ярослав Коник.

Час презентації: 3 червня, 18:00
Адреса: Луцьк, Волинська обласна бібліотека для юнацтва, проспект Волі 2

Під час презентації ви матимете нагоду послухати авторів наживо, почути передісторії створення віршів та світлин, а також долучитися до допомоги Збройним силам України.

Завдяки проекту книги «Незламній» / «For Invincible», електронній та друкованій версії було зібрано більше 250 тисяч гривень та куплено дрони і пульти управління для ЗСУ . Нові збори тривають.

Вхід вільний.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів